Rijana pozirala polugola pored pume

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijana pozirala polugola pored pumePevačica Rijana se baš trudi u poslednje vreme da pokaže svoju divlju stranu, a koliko je ozbiljna u toj nameri dokazala je pozirajući polugola pored pume.

I to za potrebe svog

najnovijeg albuma „Rated R“ koji je objavljen pre mesec dana. Na fotografiji 21-godišnja lepotica sa Barbadosa je pozirala u crnom mrežastom topu ispod kojeg se jasno nazire grudnjak dok je jednom rukom zagrlila nimalo bezazlenu životinju. Na drugoj fotografiji je rukom prekrila obnažene grudi. Doduše, tako je već nekoliko puta pozirala, pa su mnogi prokomentarisali da joj i nije neka fora. Čini se da Rijana koristi svaku priliku da se razgoliti i pokaže svoje ženske atribute, pa se tako polugola pojavila i u editorijalu za časopis „GQ“, gde je bila u vrućim pantalonicama, seksi kombinezonu i donjem vešu, a nage grudi je i tada prekrila rukama. Sa tim editorijalom nikako nije bio zadovoljan direktor njene izdavačke kuće, Antonio Rajd, koji je upao na snimanje i pevačici naredio da se upristoji.

Rijana pozirala polugola pored pume

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana se polugola slikala za naslovnicu „GQ“

Seksi Rijana ponovo u toplesu!

Rijana se opet razgolitila i to za časopis „W“


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Rijana pozirala polugola pored pume”

  • Ivana
    2 januara, 2010, 11:35

    Savrsena je,svaka joj cast. Slike su extra,skroz je sexy.Devojci stvarno sve stoji,ima dara za sve… Clap

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump