Rijana se polugola slikala za naslovnicu „GQ“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijana se polugola slikala za naslovnicu "GQ"Pop pevačica Rijana pozirala je samo u kožnom šortsu za naslovnu stranu američkog izdanja magazina „GQ“, prenosi „Dejli mejl“.

Iako je Rijana strateški postavila

ruke, provokativna fotografija pevačice sa Barbadosa ne ostavlja mnogo mašti. Rijana je tako nastavila sa svojom transformacijom iz „dobre“ u „lošu“ devojku. Nakon što je ranije ove godine, pevačicu fizički zlostavljao tadašnji dečko Kris Braun, ona je dugo i naporno radila na novom albumu, kako bi svima dokazala da se oporavila i da ta veza neće naškoditi njenoj muzičkoj karijeri. Ona je nedavno izjavila da ju je kontroverzna pevačica Lejdi Gaga inspirisala da svetu pokaže svoje novo, drugačije lice. „Jako cenim originalne izvođače koji se ne plaše da rade ono što hoće“, rekla je Rijana. U novom broju magazina „GQ“ pevačica je govorila o svom lošem iskustvu sa Braunom.

Rijana se polugola slikala za naslovnicu "GQ"

„Osećam veliko olakšanje od kada sam sa svetom podelila svoju stranu priče. Oslobodila sam se raznih negativnih misli i osećanja. Konačno mogu da nastavim sa svojim životom“, rekla je Rijana u intervjuu za januarski broj magazina.

Ona trenutno promoviše svoj novi album „Rated R“, sa koga su se izdvojile pesme „Russian Roulette“ i „Hard Music“.

https://www.youtube.com/watch?v=PZebNHYuGvY

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana pozirala polugola pored pume

Rijana se opet razgolitila i to za časopis „W“

Novi singl Rijane – Russian Roulette /video/


Nema komentara na “Rijana se polugola slikala za naslovnicu „GQ“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump