Rijana ukrasila svoje telo još jednom tetovažom

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijana ukrasila svoje telo još jednom tetovažomPopularna pevačica Rijana nadavno je uradila najnoviju tetovažu na svom već prilično iscrtanom telu.

Poznati tatu majstor Kit Beng Beng Mekardi za „OK!“

magazin rekao je da je muzička zvezda sa Barbadosa došla usred noći u njegov salon sa jako dobro isplaniranom idejom kakvu tetovažu želi. U pitanju je rečenica ispisana pisanim slovima i to unazad koja glasi „never a failure, always a lesson“ što bi u prevedu glasilo „nikada promašaj, uvek pouka“. Takođe razgovarajući sa tatu majstorom, Rijana je otkrila da je to njen moto u životu za sve, jer kako je sama rekla više voli da na stvari koje joj se dešavaju gleda kao na novu lekciju iz koje nešto može da nauči, nego da na to gleda kao na grešku. A priča se da će se Rijana uskoro oprobati i na velikom platnu. Iako je tek nedavno objavila svoj treći studijski album „Rated R“, ona već pregovara o svom budućem filmskom angažmanu. „Trenutno sam u pregovorima da snimim svoj prvi film. Ne bih želela da otkrivam detalje, ali ću reći da bih volela da glumim gej ubicu ili da snimim neke seksi scene sa ženom… Megan Foks bi bila idealna“, rekla je pevačica a prenosi „Contactmusic“. Mediji su preneli da se Rijana ove godine nekoliko puta susrela sa čelnicima filmskog studija koji priprema rimejk filma „Telohranitelj“, kao i da je pregovarala da se pojavi u nastavku „Čarlijevih anđela“. Ipak, tek prošlog meseca usledela je prva, prava filmska ponuda, u kojoj će Rijana, ukoliko se ona bude pitala, igrati lezbejku ili ubicu.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana pokazala novu tetovažu

Rijana planira da istetovira celo telo. Wtf?

Jedna Sekina tetovaža je skroz besmislena?!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Rijana ukrasila svoje telo još jednom tetovažom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump