„Roj Rodžers“ džins automobil

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

"Roj Rodžers" džins automobilOriginalno vozilo, „roadster RR60“, sa dizajnom italijanskog proizvođača džinsa će biti proizvedeno u limitiranoj seriji od 60 primeraka.

Po jedan za svaku godinu postojanja

kompanije.

Za ideju je zaslužan Fulvio Biondi, predsednik i generalni direktor Roj Rodžers džinsa. Reč je o sjedinjavanju strasti prema tkanini i mladalačkoj fascinaciji automobilima.

Pomoć je stigla u vidu dizajnerskog tima iz Studio De Benedetti e Fiordi, koji je kreirao „Roj Rodžers“ automobil.

Pažnja se obratila na svaki detalj. Dizajn karakteriše preciznost i obraćanje pažnje na pojedinosti, pa čak i točkove – „Botičeli HLT OZ Rejsinga“. „HLT“ znači „High Light Techology“, usavršena od strane „OZ Rejsinga, koji je više od 25 godina prisutan kao snabdevač najpoznatijih Formula 1 timova.

Performanse automobila su slične onima koje poseduje „opel GT“, jer je GM ovom modelu podario „Ecotec“ turbo motor zapremine dva litra, koji raspolaže sa 264 konjske snage. ovo automobilu omogućava sprint do stotke za 5,7 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 230 kilometara na čas.

Cena ovog automobila iznosiće oko 48.000 evra.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lancia Delta Turbo GPL

Bijonse poklonila Džej Ziju najbrži automobil

„Kija“ predstavila novi hibrid /video/


Nema komentara na “„Roj Rodžers“ džins automobil”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump