Rupert Everet: Ne reci da si homoseksualac!

Rupert Everet: Ne reci da si homoseksualac!Glumac Rupert Everet apeluje na glumce homoseksualce da ne iznose na videlo svoje seksualno opredeljenje.

Već da ga drže u tajnosti jer bi to moglo da okonča njihovu

filmsku karijeru, prenosi „Dejli Mejl“.

Pedesetogodišnja zvaezda filma „Venčanje mog najboljeg prijatelja“ priznao je da je homoseksualac pre 20 godina i kako je sam rekao, od tada tada je dobijao samo sporedne uloge, a ne glavne. Everet sada predlaže mladim glumcima da „ostanu zatvoreni“ jer bi u suprotnom njihova karijera mogla da pođe nizbrdo“.

„Nije preterano korisno biti iskren. Nije tako lako. I, iskreno, ne bih savetovao nijednog glumca koji ozbiljno shvata karijeru, da iznese u javnost da je homoseksualac. Činjenica je da ako imate 25 godina i homoseksualac ste, nećete uspeti u britanskom filmu, niti u američkom, pa ni u italijanskom. To jednostavno ne ide tako, stalno ćete udarati o zid. Uspećete da se borite sa tim neko vreme, ali na prvi znak neuspeha, oni će vas odmah odbaciti“, rekao je Everet.

„I muka mi je više od priče da je to verovatno moja krivica, jer sam se uvek trudio da radim najbolje. Ali, činjenica je da, i baš me briga da li se neko ne slaže, to ne ide ako ste homoseksualac“.

Međutim, Everet je dodao da veruje da je srećniji od ostalih velikih zvezda koje kriju svoju seksualnost:

„Sve u svemu mislim da sam verovatno srećniji od njih. Možda nisam toliko bogat i uspešan, ali sam zato slobodan da budem ono što jesam“.

Uprkos insistiranju britanskog glumca da nije bio biran za glavne uloge, njegove sporedne uloge su bile i te kako zapažene.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Riki Martin priznao da je homoseksualac!

Megan Fox: Ako si lepa, misle da si glupa kurva!

Bane Mojićević: Ne mogu da prepoznam Milenu


Nema komentara na “Rupert Everet: Ne reci da si homoseksualac!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump