Sandra Meljničenko i bogata svadba za brata!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Sandra Meljničenko i bogata svadba za brata!Srpska lepotica Sandra Meljničenko u decembru će svom mlađem bratu Milanu u Moskvi prirediti glamurozno venčanje.

Koje će trajati čak tri dana i koštati nekoliko miliona evra

Srpska lepotica i bivša modelsica Sandra Meljničenko uskoro će biti u prilici da svom bratu Milanu priredi spektakularnu proslavu koja će se dugo prepričavati u njihovoj porodici, a po svemu sudeći i širom sveta. Naime, supruga ruskog bogataša Andreja Meljničenka ugostiće desetog decembra u svom domu u ruskoj prestonici nekoliko prijatelja iz Srbije, među kojima je i poznati prestonički frizer Miroslav Luković Mister X koji će doputovati sa timom fotografa, frizera i šminkera, takođe bliskih prijatelja bivše gospođice Nikolić. Ekipa koju je Sandra angažovala brinuće o izgledu njenog brata i njegove buduće supruge na svečanoj venčanoj ceremoniji na kojoj će njih dvoje krunisati brakom sedmogodišnju ljubav. Srpska lepotica je za tu priliku bratu pripremila pregršt iznenađenja, a raskošna proslava će trajati čak tri dana, što će zabeležiti i fotografi ruskog Voguea.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nina Badrić i Sandra Meljničenko na krstarenju

Sandra Meljničenko napustila reviju Suzane Perić

Sandra Meljničenko dala ćerki ime Tara!


Jedan komentar na “Sandra Meljničenko i bogata svadba za brata!”

  • Andjelina
    25 decembra, 2009, 15:03

    EH BLAGO SE NJOJ,KO BI REKAO DA CE SANDRA DOGURATI DO ONOGA O CEMU VECINA LJUDI MOZE SAMO DA SANJA Clap Clap Rose
    : Heart Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump