Seka Aleksić pred sudom zbog vukova!!!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka Aleksić pred sudom zbog vukova!!!Vukovi, koji su izazvali ogromnu pažnju na promociji novog albuma Seke Aleksić, uzburkali su i mnoge duhove.

Akako trenutno stvari stoje, mogli bi folk zvezdu da dovedu

i do suda.

Naime, javnosti se obratilo Udruženje za zaštitu životinja i razvoj građanske svesti “Feniks”, koje je protiv pevačice podnelo i krivičnu prijavu zbog navodnog zlostavljanja ovih divljih životinja.

Udruženje je tražilo i da se krivično goni N. N. lice koje je folk divi obezbedilo vukove.

U saopštenju, koje su potpisale Milica Ranković, predsednica, i Katarina Hofer, potpredsednica udruženja.

„U Zakonu je članom 8 jasno naznačeno da se javno prikazivanje životinje može organizovati samo ako ne ugrožava život, zdravlje i dobrobit životinje, ako se njime životinja ne prisiljava na ponašanje nesvojstveno vrsti i ako se ne izvrgavaju ruglu fizičke i psihičke osobine životinje. Ono što se te večeri dešavalo na splavu je zlostavljanje životinje. Zanimljivo je da je pevačica zaboravila da su vukovi živa bića sa karakteristikama svoje vrste, a ne delovi scenografije. Deo krivice snosi osoba koja je vukove pribavila za ovaj nastup.

Jedan vuk je postavljen na scenu u kavezu, dok je drugi ležao pored Seke Aleksić na klaviru i tupim pogledom posmatrao, bez reakcije na događanja oko sebe. Ovakvo ponašanje je neprirodno. Jasno je da je životinja bila pod dejstvom nekog farmakološkog sredstva. Oko vukova na sceni su plesali igrači, treštala je muzika sa pojačala, upaljen je ogroman broj baklji, što je moralo da izazove panični strah, ali je kod ovog vuka odsutna svaka reakcija, dok drugi u kavezu nije ni mogao da reaguje.

Ime onog ko je dao vukove Seki mora se javno obelodaniti i u svakom slučaju treba mu zabraniti dalju zloupotrebu i eksploatisanje životinja”, navodi se između ostalog u saopštenju.

Da li će i kako tužilaštvo reagovati povodom ove prijave, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, ako se bude reagovalo, Seki će, kao osvedočenom humanisti i ljubitelju životinja, ovo biti prva mrlja ove vrste u karijeri.

Seka: Nemam vremena, igram se sa ljubimcima

Optužena Seka Aleksić nije mnogo želela da komentariše novonastalu situaciju.

– Nemam potrebu sada da dokazujem svoju humanost i ljubav prema životinjama. Nemam vremena za neosnovane optužbe, idem da se igram sa svojim ljubimcima Bjondom, Barbarom i Cezarom – rekla je ovim povodom za “Alo!” folk zvezda.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić tuži Udruženje za zaštitu životinja

Seka Aleksić pokazala svoje grudi!

Seka Aleksić: Uopšte ne psujem mnogo!


2 komentara na “Seka Aleksić pred sudom zbog vukova!!!”

  • bilja
    28 decembra, 2009, 18:25

    No No No No No

  • 12 januara, 2010, 11:17

    seko bas si lepa ti i tvoji mali vukovi,bas mi se svidjate i lepi su zaista Heart Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump