Seka se pridružila takmičarima u „Survivoru“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka se pridružila takmičarima „Survivoru“ Popularna pevačica Seka Aleksić pridružila se takmičarima ekstremnog rialiti serijala „Survivor”.

U mračnoj i opasnoj džungli Filipina, saznaje „Blic”

iz krugova bliskih pevačici.

Očigledno je avanturistički duh ovog rialitija izazov i za naše javne ličnosti pa se tako i Seka odlučila da oseti deo ove uzbudljive atmosfere sa učesnicima koji su izolovani na predivnom i opasnom poluostrvu Karamoan. Seka Aleksić našla se na Filipinima kako bi takmičarima „Survivora” donela zadatak iznenađenja. Kakav je zadatak Seka tačno imala i kako se snašla u divljini poznatoj po zmijama otrovnicama, tajfunima i živim vulkanima, saznaće se nakon Nove godine. Inače, u plemenima „Manobo” i „Ga’dang” vlada velika napetost budući da takmičari s velikom neizvesnošću iščekuju ujedinjenje. „Manobo” je drastično oslabljen i spao je na svega četiri člana, nakon što su Anu Stojanovsku izglasali na Plemenskom savetu i poslali na Ostrvo duhova. Tamo će je sačekati Nikola, koji je sam na ostrvu već 12 dana i do sada je iz daljeg takmičenja izbacio čak petoro takmičara.

U „Ga’dangu” se polako otvaraju karte, a trenutno se u najlošijoj poziciji nalazi Nemanja, jer se ostatku plemena ne dopada što ide od jednog do drugog takmičara vrbujući ih za ujedinjenje. Na Nemanjinoj strani je za sada još uvek Njegoš, koji je ponovo „zaveo” jednu takmičarku – Višnju, koja se ne odvaja od njega, te mu čak pravi pletenice u kosi. Aca i Klemen su shvatili da su, čak iako uđu u ujedinjenje, njih dvojica prvi na listi za odstrel, te pokušavaju da se drže zajedno. Srđan je baš kao i u prethodnom plemenu, osvojio saplemenike šalama i doskočicama i baš kao u starom „Manobu”, to se jedino ne dopada Nemanji i Njegošu.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Survivor: Borba u blatu i podela u plemena!

Seka Aleksić izabrala takmičare za show

Seka Aleksić ovaj put se ofarbala u crveno!


4 komentara na “Seka se pridružila takmičarima u „Survivoru“”

 • alisa
  29 decembar, 2009, 13:11

  ma daj zena od 120 kg u survivor No No

 • Anonimni
  30 decembar, 2009, 1:46

  „bas je za survivor“

 • Andjelina
  30 decembar, 2009, 13:10

  Ma daj pa sta ce ona tamo,izgleda smesno No Laugh Laugh

 • goca
  10 april, 2010, 16:54

  boli vas uvo, sta ce neka ide, taman malkice da skine koju kilu i bice fantasticna. Clap Victory Heart

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump