Seka VS Jelena: Kojoj bolje stoje čizme?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena VS Seka: Kojoj bolje stoje čizme?Tri meseca pošto je Jelena Karleuša na rođendanskom partiju jednog magazina premijerno prošetala sada već čuvene „luj viton“ čizme.

Gotovo identične takve ponela

je i Seka Aleksić u emisiji „Narod pita“. Ipak, činjenica je da ovako „kabast“ model obuće na pravi način ne može svako da iznese. Kako ne bi bilo ni po babu ni po stričevima, u pomoć smo pozvali priznatog modnog kreatora Batu Spasojevića, koji je stručnim okom procenio kojoj pevačici bolje stoje čizme koje je proslavila Madona.

Jelena VS Seka: Kojoj bolje stoje čizme?

„Na Karleuši ove ‘luj viton’ čizme izgledaju perfektno, jer osim što su same po sebi atraktivne, u savršenom su skladu sa njenom visinom i građom, ali i ličnošću. S druge strane, glavna greška u Sekinom izboru je boja, pošto zlatna vizuelno proširuje. A to što čizme imaju efekat zilbera dodatno pogoršava stvar“, objašnjava Spasojević, jasno stavljajući do znanja da je ovoga puta 1:0 u korist JK.

Jelena VS Seka: Kojoj bolje stoje čizme?

izvor: Svet.rs

Kojoj po Vama lepše stoje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić i Jelena Karlueša! /intervju/

Jelena i Seka u isto vreme prodaju karte?!

Ceki: Nema rivalstva između JK i mene /video/


3 komentara na “Seka VS Jelena: Kojoj bolje stoje čizme?”

 • .....
  29 decembra, 2009, 14:38

  Po meni cizme lepse stoje Jeleni Kiss Razz Wilt Jump

 • the truth
  13 januara, 2010, 23:29

  Nije bitno kojoj bolje stoje čizme uopšte al je jedno jasno,ova jk je odvratna do bola sva je neprirodna i veštačka…liči na transvestita a drugo kao osoba je takodje “smrad na kvadrat“. Njena pojava me ne asocira na ženu već na šizofrenog i bezdušnog hemafrodita  koja umjesto lepote samo širi oko sebe zavist,mržnju i spletke. Mogu samo zamisliti kako li je njenoj duši i šta joj radi …prodala se samo zbog par tiraža više. Bolje da se okrene svojoj pravoj prirodi i Bogu i počne odmah sad tražiti oprost za zlo koje širi oko sebe a drugo ne sme da zaboravi da ima decu i da ipak treba da im bude na neki način uzor i primer. 

 • suzana
  4 septembra, 2010, 11:05

  seka je kic nema svoj in, zelela bih da bude kao rihhanna carica ali daleko je od toga.balkan stoji iza tebe
  JECA JE SUPER SVE NA SVOM MESTU,KAO STO TREBA-BUDI SVOJ.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump