Sloba: Cakana ništa nije plaćala na splavu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Sloba: Cakana ništa nije plaćala na splavu!Nakon što je Dragica Radosavljević Cakana u „Farmi“ izjavila da je kod Tome Pantersa na splavu ostavila 20.000 evra.

Oglasio se i Slobodan,

sin popularnog muzičara:

– Moj otac jeste malo popio, ali sve što je rekao je bilo na mestu. Tomu je revoltiralo to što je Cakana sklonila hranu sa stola i samo je hteo da odbrani Bebi Dol – kaže za „Alo!“ mlađi Jovanović.

Na pitanje da li je istina da je Cakana na njihovom splavu ostavila 20.000 evra, Slobodan kaže:

– Ništa ona nije plaćala već Goran zvani Goma, naš veliki prijatelj koji nam je puno pomogao. Cakana je sa njim dolazila na splav devedesetih godina i samo je pila i razbijala čaše, dok je on kao gospodin sve plaćao. Sramota je što je Cakana onako izvređala Tomu, koga su dolazile da slušaju svetski poznate zvezde.

Kada je reč o prozivci da njegov otac „ima klinku koja je ‚86. godište“, Sloba dodaje:

– Toma se to samo šalio, a jako je bilo glupo i neinteligentno što je Cakana pokušala na taj način da ga iskompromituje. On je ozbiljan čovek, otac, suprug i deda – zaključuje Jovanović.

U želji da čujemo reakciju Cakaninog supruga Nebojše Negića, pozvali smo ga, ali on se nije javljao do zaključenja ovog broja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Cakana i Toma : Nismo se pomirili!

Farmeri i slavlje na splavu kod Tome!

Ceca uhvaćena na splavu sa „piletinom“ ?!


Nema komentara na “Sloba: Cakana ništa nije plaćala na splavu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump