Srbin Marko Mitanovski kreira za Lejdi Gagu

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Srbin Marko Mitanovski  kreira za Lejdi Gagu!Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga zainteresovana za rad našeg dizajnera Marka Mitanovskog.

Sve popularnija mlada pevačica Lejdi Gaga nosi kostime našeg mladog

dizajnera Marka Mitanovskog. Kontroverznoj pevačici svideli su se modeli našeg dizajnera, pa je od njega tražila da joj pokloni belu suknju i da ta suknja bude jedinstvena i da je samo ona ima.

Mitanovski za Press kaže da je do saradnje sa svetskom pop zvezdom došlo preko njenog stiliste Nikole Forničetija.

Srbin Marko Mitanovski  kreira za Lejdi Gagu!

– Forničeti, koji stilizuje Gagu, a ujedno je i glavni urednik magazina „Desd end konfjuzd“ me je kontaktirao i tražio mi pet kostima za editorijal koji će raditi sa njom. Lejdi Gagi se posebno svidela moja bela suknja, koja je jedini beli kostim u mojoj kolekciji i tražila je da joj poklonim tu suknju i da ona bude unikat, odnosno da je ona ima jedina na svetu – kaže 29-godišnji Mitanovski.

Srbin Marko Mitanovski  kreira za Lejdi Gagu!

On objašnjava i kako je Gaga saznala za njegove modele.

– Britanski „Vog“ je organizovao konkurs za mlade dizajnere širom sveta, a potom je žiri Londonske nedelje mode birao najbolje, i ja sam zajedno sa još troje prošao u najuži krug. Na osnovu toga sam nastupao u septembru na Londonskoj nedelji mode, i samim tim postao deo te modne scene. Budući da Lejdi Gaga sarađuje sa mladim londonskim dizajnerima, tako su i mene kontaktirali – objašnjava ovaj dizajner.

Srbin Marko Mitanovski  kreira za Lejdi Gagu!

On ističe da, iako ne sluša njenu muziku, jako mu se sviđa njen stil oblačenja i da mu je veliki kompliment saradnja sa svetskom zvezdom.

– Lejdi Gaga pre svega ide na vizuelnu komponentu. Iako ne slušam njenu muziku, stilski mi veoma odgovara, i sviđa mi se kako se oblači. Iza nje stoji veoma stručan tim i samim tim mi je veliki kompliment što ona nosi baš moje kostime – kaže Mitanovski, i dodaje da bi pored čuvene pevačice voleo da sarađuje sa još nekim zvezdama.

Srbin Marko Mitanovski  kreira za Lejdi Gagu!

– Izazov bi mi bio da radim sa pevačem Merilinom Mensonom – kaže ovaj dizajner, koji je u Srbiji svoje modele prikazivao u okviru Beogradske nedelje mode.

izvor: Pressonline.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Mitanovski pre saradnje s Lejdi Gagom radio i sa Vendi

Mitanovski nastavlja saradnju sa Gagom

Rada Radenović isprozivala Lejdi Gagu!


Jedan komentar na “Srbin Marko Mitanovski kreira za Lejdi Gagu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump