Stiže nadgradnja „alfa romeo brera“!

Kategorija [ Automobili, ZANIMLJIVOSTI ]

Stiže nadgradnja "alfa romeo brera"!Tjunerska kuća „Autodelta“ kreirala je nadgradnju „brera“ modela u vidu „S 3,2 compresore“, sa više snage i manjom težinom.

„Alfa Romeo“ je dokazan proizvođač

kada su u pitanju najlepši četvorotočkaši današnjice. Nažalost, vozna dinamika i performanse ne idu u skladu sa pojavom i imidžom modela koji dolaze iz italijanske marke.

Najbolji primer za to je „brera“, odnosno fantastičan dizajn „ukomponovan“ sa razočaravajućom dinamikom.

Ipak, na sreću, tu su tjunerske kuće da to isprave. „Alfa“ je, kao što je poznato, pre godinu dana zajedno sa „Prodriveom“ kreirala „breru S“.

Rezultat „Prodriveove“ intervencije su direktnije upravljanje i tvrđe oslanjanje. Izbačen je preteški pogonski sistem na sva četiri točka, što je „Alfin“ kupe učinilo dostojnim njegovog izgleda. Sada je nastupila i „Autodelta“ koja je kreirala nadgradnju u vidu „brere S 3,2 compresore“.

Dodavanjem kompresora na 3,2 litarski V6 (260 KS) i remapiranjem ECU-a, „Autodelta“ je iz agregata iscedila 347 konjskih snaga, a uklanjanjem integralnog pogona se uštedelo 100 kilograma na masi.

Naravno, svoje mesto je našao i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem. Prodriveovo tvrdo oslanjanje je za nijansu omekšano.

Oni koji preferiraju limuzinsku varijantu takođe mogu dobiti iste modifikacije u formi „autodelte J4 3,2 C“, bazirane na „alfi romeo 159“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Alfa Romeo 169 sa zadnjim pogonom

Subaru Coupe 086A STI

Leontina i Filip: Ćerkica stiže na proleće


Nema komentara na “Stiže nadgradnja „alfa romeo brera“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump