VB: JK izjavila da je muškarci uopšte ne vole!

Kategorija [ Jet-Set, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: JK izjavila da je muškarci uopšte ne vole!Posetu Jelene Karleuše Kući Velikog Brata stanari iskoristili da dobiju odgovore na pitanja koja ih kopkaju.

Ali i upotrebe ovaj „kontakt“ za kasniju profesionalnu

afirmaciju…

Da li je prirodnija, „normalnija“ ili lepša u prirodi, samo su neke od stvari kojima su se ukućani bavili nakon njenog izlaska.

Tokom kratke, ali „plodonosne“ posete popularne JK Kući Velikog Brata, ukućani su dobili šansu da pevačicu upitaju sve što žele.

„Rekli su mi organizatori da vam prenesem da svako od vas ima pravo da mi postavi po jedno pitanje“, rekla je Karleuša. „Oni će to posle da izmontiraju i da naprave super-katastrofu…“.

Jovana je poželela da sazna da li će roda u skorije vreme ponovo sleteti u dom Karleuša – Tošić. „NE! Zar nije dosta dve trudnoće za dve godine?“, potom je Karlo pokušao da bude „fin jer je ona udata žena“ pa nema smisla da odgovara na njegova „hard cor“ pitanja, pa ju je upitaonešto o njenim pratećim vokalima, a onda su na red došli Radiša i Manuel.

„Šta ti više laska – kada te vole muškarci ili žene?“, upitao je Radiša.

„Mene muškarci uopšte ne vole“, odgovorila je Jelena. „Najveću podršku sam imala od žena, one su moja publika i podrška, a sa muškarcima ne znam da nađem zajednički jezik. Nikad nisam znala, čak i dok nisam bila udata mene muškarci nisu jurili ni muvali…uopšte me ne vole“.

„Meni to nije jasno“, iskreno se zapitao Radiša. „Kako te ne vole, pa evo ja te volim?!“.

Kasnije je najstariji ukućanin poželeo da sazna i da li bi Jelena učestvovala u nekom drugom šou, tačnije emisiji.

„Da li bi se prijavila u ‘Menjam ženu’?“, upitao je Rale. „Misliš ti i Duško da menjate žene“, upitala je Jelena, a onda „odgovorila: „Idemo dalje sa pitanjima…“.

Manuel je bio direktniji od ostalih: „Je li, jel se traži neki špic u Bremenu? Mogla bi da mi središ da odem tamo. Igrao sam u Radničkom iz Pirota, ali sam pokupio dokumenta i…ako im je tamo potreban neki ofanzivni vezni ili…“.

„Manuele, ja se u fudbal razumem koliko ti u Fashion week. Sladak si mi, simpatičan…trudi se da uradiš nešto kad izađeš odavde…a, ja ću ti pomoći“. U četvrtak Jelena bi trebalo ponovo da „prošeta Košutnjakom“ kada će održati kasting za snimanje VB verzije spota „Slatka mala“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca: Ko kaže da je JK uopšte pevačica?!

Žene vole aroganciju, a muškarci osmeh

VB: Počelo je snimanje „Slatke male“


2 komentara na “VB: JK izjavila da je muškarci uopšte ne vole!”

  • Andjelina
    25 decembra, 2009, 12:19

    Pa dobro sad bas da je svi muskarci ne vole sigurno nije mislils bukvalno Rose Heart Heart

  • Anonimni korisnik
    22 januara, 2010, 12:18

    prelepa je!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump