Viki poklonila suprugu buldoga od 2.000 funti

Kategorija [ Jet-Set, Moda, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Viki poklonila suprugu buldoga od 2.000 funtiKolekcija kućnih ljubimaca popularnog fudbalera Dejvida Bekama svakim je danom sve veća.

Tako je za Božić od supruge Viktorije na poklon dobio rasnog engleskog buldoga,

koji još nije dobio ime. Pas vredi dve hiljade funti, a Poš je za britanski „San“ izjavila: „Dejvid obožava buldoge. A, upravo sam ovu rasu odabrala mužu za poklon jer buldozi najbolje simbolišu njegov borbeni duh na fudbalskom terenu. Pas će uskoro stići u Los Anđeles, a sinovi će paziti na njega dok Dejvida nema.“ Inače, Bekamovi imaju još dva psa, rotvajlere Snupija i Pafa, koji su dobili imena po Dejvidovim omiljenim reperima, kao i dve mikro svinjice, a fudbaler je nedavno svom sinu Bruklinu kupio i guštera. Porodica Bekam je Božić proslavila u Engleskoj, a fudbaler je tom prilikom za sinove čak naručio i lažni sneg u vrtu svoje vile. Posle praznika Dejvid je doputovao u Milano kako bi se pridružio italijanskoj ekipi, gde će i ove godine imati status pozajmljenog igrača.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Za Anđu sat od 250.000 funti

Bogatstvo Bekamovih je 165 miliona funti

Bekam: Živim samo za svoju ženu Viki!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Viki poklonila suprugu buldoga od 2.000 funti”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump