Viktorija na koncertu Vlade Georgieva!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Viktorija na koncertu Vlade Georgieva!Posle dramatične saobraćajne nesreće  Snežana Mišković Viktorija prvo pojavljivanje u javnosti imala je u nedelju uveče, na koncertu Georgieva.

Ona je u društvu Igora

Lazića i njegove majke zauzela svečanu lozu u prostoru „Madlenianuma“, i sve to u organizaciji „Gorkog lista“, koji je zakupio poslednji Barbin koncert u ovoj godini. Pevačica je pomno pratila nastup svog crnogorskog kolege, povremeno pevušeći sa svog mesta, a drugoplasirani učesnik „Farme“ sve vreme je pokušavao da je zabavi. Viktorija je bila „kamuflirana“ tamnim naočarima, a vešto je skrivala i desno rame, koje je povredila u saobraćajki. Ipak, osmeh na njenom licu uveravao je prisutne da je njeno zdravstveno stanje mnogo bolje. Nakon odslušanog koncerta, Viktorija se uputila kući, gde će se odmarati do daljeg.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Novi spot Vlade Georgieva: Uvek zaljubljeni barba!

Uskoro nova pesma Vlade Georgieva

Serija novogodišnjih koncerata Vlade Georgieva


Jedan komentar na “Viktorija na koncertu Vlade Georgieva!”

  • gossip
    2 januara, 2010, 16:31

    tekst bez izjave . Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump