Viktorija: Spasila me je ikonica Sv. Nikole

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Viktorija: Spasila me je ikonica Sv. NikoleLegendarna rok pevačica i finalista prve srpske „Farme“ jedina je osoba koja finale neće pamtiti po spektaklu i nagradi.

Već po tome što je imala blizak susret sa smrću iz koga je

izašla sa, ipak, ne toliko velikom povredom.

Naime, dok su je sa imanja u Lisovićima prevozili u studio, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji se prevrnuo i sleteo u kanal.

– Bili smo samo nas dvoje u automobilu, vozač je bio veoma pažljiv. Međutim, uzak put, smanjena preglednost i poledica dok smo prelazili preko mostića učinili su svoje. Sve se odigralo za čas, kada je skrenuo, delovalo je da ćemo preći, ali upali smo u jarak i nizbrdo krenuli kroz sneg. Samo smo se survali u vodu – priseća se Viktorija događaja koji su mogli imati fatalne posledice i dodaje da se svega seća jasno.

– Držala sam se grčevito kao mačka dok sam se nogama odupirala o pod i krov… Sve je delovalo veoma usporeno, kao u nekom filmu i činilo mi se da sanjam. Nisam uspela da se uplašim smrti niti sam razmišljala o sebi, životu, dragim osobama, jer mi je izgledalo kao da se to dešava nekom drugom. Najstrašnije je bilo iščekivanje konačnog udarca koji se dogodio kada smo upali u vodu. Osetila sam kad sam povredila ruku, izgubila sam vazduh i nagnječila rebra. Izašla sam iz automobila bukvalno puzeći. Vozač se već popeo na neko uzvišenje, jer mobilni nije imao domet, da bi javio šta se dogodilo. Pokazala sam mu šta sam, dok smo se vozili i kasnije tumbali, stiskala u ruci – ikonicu svetog Nikole, zaštitnika putnika i moje slave i rekla sam mu: „Vidi, brate, šta nas je spaslo!“ – prepričava svoj doživljaj rokerka i dodaje da je u tom trenutku zazvonio telefon.

– Kada je vozač uspeo da dobije domet, nazvao je Željko Mitrović i insistirao da me čuje i proveri da li sam živa i nepovređena. Odmah potom zvala je i Milica Mitrović – kaže Viktorija, koja smatra da vozač nije mogao bolje da odreaguje.

– Čula sam da će policija podići tužbu protiv vozača zbog ugrožavanja sigurnosti, a meni ga je žao, jer ga ne smatram krivim za to što se desilo – smatra finalistkinja „Farme“ koju su odmah po dolasku u Šimanovce pregledali lekari.

– Slomljena mi je kost u desnom ramenom delu, a ključnu sam odrala. To su mi odmah posle saobraćajke podvezali, ali previše čvrsto, pa mi je ortoped danas skinuo da mi rame ne bi pogrešno sraslo i ostalo niže u odnosu na levo. Kontrolisano pijem lekove protiv bolova, da bi pregledima mogli da utvrde ukoliko se nešto u međuvremenu bude iskomplikovalo. Poslednja analiza krvi koju sam radila nije bila baš dobra, sumnjali su da imam hematom, ali zasad će samo pratiti stanje. Bila sam nekoliko puta na pregledima u Kliničkom centru, doktori su veoma oprezni, jer sam se tumbala u automobilu. Sledećih mesec dana moraću redovno da idem na kontrolu, budem disciplinovana i vodim računa da ne pomeram ruku – zaključuje naša sagovornica.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đogani: Namerno me je udario vozač trole!

Izgubila sam bebu jer me je dečko tukao!

Viktorija Bekam: Modna ikona ili žrtva mode


Nema komentara na “Viktorija: Spasila me je ikonica Sv. Nikole”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump