Viktoriji Bekam lopovi ukrali vredne haljine!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Viktoriji Bekam lopovi ukrali vredne haljine!Dok je Dejvid Bekam boravio u Kejptaunu i delio (ne)sreću na žrebu za Svetsko fudbalsko prvenstvo, njegova supruga Viktorija je pokradena!

Kolekcija njenih haljina,

vredna oko 350.000 funti (oko 350.000 evra) ukradena je iz kombija, koji ih je prevozio na londonski aerodrom Hitrou, odakle je trebalo da budu prebačene u Njujork.

Pažljivo planirana krađa haljina (procenjuje se da je u kombiju bilo između 50 i 75 Viktorijinih kreacija) prilično je iznervirala i šokirala bivšu članicu grupe Spice Girls.

Policija istražuje slučaj, a izvor blizak londonskoj policiji izjavio je da su lopovi procenili da će prilično dobro zaraditi od prodaje „plena“ na crnom tržištu.

Krađa je imala holivudski scenario. Lopovi (ne precizira se koliko ih je bilo), presreli su kombi čim je krenuo iz zapadnog Londona ka aerodromu, potom su izvukli vozača i naterali ga da legne na asfalt i zatim su odneli haljine iz kolekcije proleće/leto 2010.

„Viktorija je odmah obaveštena o slučaju i bila je šokirana i tužna. Najvažnije joj je, naravno, da je vozač kombija u redu i da nije povređen“, rekao je predstavnik za štampu Viktorije Bekam.

Otkako je pre 18 meseci pokrenula sopstvenu modnu liniju, Viktorija Bekam je ostvarila priličan uspeh. Njene modele nosile su mnoge poznate ličnosti poput Eli Mekferson, Deni Minog, Bruk Šilds, Dru Barimor…

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ketrin Zita Džouns kopira Viktoriju Bekam?!

Viktorija Bekam vežba sedam dana u nedelji!

Lopovi opljačkali stan Monike Beluči!


Nema komentara na “Viktoriji Bekam lopovi ukrali vredne haljine!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump