Anđelina i Bred se sporazumno rastali?!

Anđelina i Bred se sporazumno rastali?!List „News of the world“ objavio je vest da se najpoznatiji glumački par sporazumno rastaje.

Pet godina nakon što je snimljen film „Gospodin i gospođa Smit“

na kojem su počeli svoju romansu, nekoliko hiljada tekstova u kojima „izvori bliski paru“ pričaju o svađama i prevarama između Breda i Anđeline, kao i troje biološke dece, par se ovog puta konačno rastaje.

Anđelina Džoli i Bred Pit sastali su se sa svojim advokatom kako bi raspravili detalje oko raskida i starateljstva nad decom, piše „News of the world“.

Par se prvi put sa advokatom sastao u januaru kada su potpisali dokument oko raspodele zajedničke imovine, kao i sporazum o zajedničkom starateljstvu nad decom, koja će ipak, saznaje britanski tabloid „Sun“ ostati da žive sa majkom.

List nije želeo da imenuje advokata kod kojeg je potpisan „sporazum“ o prestanku postojanja Branđelina para, a koji je, pored zajedničkih nekretnina i Šajloh, Noksa, Vivijen Marčelin i troje usvojene dece, „podelio“ i njihovo bogatstvo procenjeno na 330 miliona dolara.

Par će uskoro izdati zajedničko saopštenje povodom raskida.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bred i Anđelina: Na korak do raskida!

Anđelina i Bred usvajaju devojčicu sa Haitija

Anđelina i Bred usvojili devojčicu iz Meksika


Nema komentara na “Anđelina i Bred se sporazumno rastali?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump