Andrija Milošević se krstio!

Andrija Milošević se krstio!Crnogorski glumac i domaćim ekstremnog takmičenja „Survivor“ Andrija Milošević krstio se pre dva dana u crkvi Svetog arhangela Gavrila.

U blizini Partizanovog stadiona.

Iako je pre nekoliko meseci napunio 31 godinu, popularni đetić rešio je „pod stare dane“ da primi svetu tajnu, a tom činu prisustvovali su samo njegovi kumovi. Paparaco našeg lista uspeo je da uslika Miloševića prilikom dolaska u pomenutu crkvu, a glumac je za „Alo!“ rekao sledeće:

– Jesam se krstio i to je sve što ću vam reći jer mislim da je ovo ipak privatna stvar – rekao je Andrija i dodao da mu je kum bio drugar iz detinjstva.

Inače, u glumačkim krugovima se proteklih dana mogla čuti priča da mladi glumac planira skori odlazak pred matičara, te da je to bio jedan od razloga njegovog nedavnog krštenja.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana Mićić i Andrija Milošević u vezi?!!!

Andrija Milošević: Niggoru nisu strani seoski poslovi

Nemanja: Ko je Dragana Milošević?!


Nema komentara na “Andrija Milošević se krstio!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump