Aniston neće videti par Brandjelina na Zlatnom globusu

Aniston neće videti par Brandjelina na Zlatnom globusuSvi pamte neprijatnu situaciju koja je nastala prilikom susreta koji holivudske filmske zvezde.

Dženifer Aniston i par Brandjelina nisu mogli da izbegnu

na poslednjoj dodeli Oskara.

To je bilo prvi put da se par Brandjelina zateknu licem u lice sa Dženifer Aniston od njenog razvoda od Breda Pita 2005. godine. Atmosfera prilikom tog susreta bila je više usiljena nego srdačna.

Medjutim, kako prenose američki mediji, na 67. dodeli Zlatnih globusa koja će biti održana u 17. januara u Los Andjelosu, Dženifer Aniston biće poštedjena slične mučne situacije.

Stilista Andjeline Džoli i Breda Pita potvrdio je, naime, da slavni par neće prisustvovati toj manifestaciji mada se medju nominovanim za nagradu Zlatni globus nalazi film „Prokletnici“ u kome glumi Bred Pit.

Dženifer Aniston će tako mirno moći da prisustvuje uručenju prestižnih nagrada koje dodeljuje Udruženje stranih novinara akreditovanih u Holivudu.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Aniston glumi u parodiji „Mr. & Mrs. Smith“

Dženifer Aniston usvaja mališana iz Meksika

Anđa izvisila za „globus“!


Jedan komentar na “Aniston neće videti par Brandjelina na Zlatnom globusu”

  • vesna
    14 januara, 2010, 12:13

    sve u svemu ….glupost Thinking

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump