Bred i Anđelina zajedno na dodeli nagrada

Bred i Anđelina zajedno na dodeli nagradaNajlepši holivudski par, Anđelina Džoli (34) i Bred Pit (46) pojavili su se u subotu na dodeli nagrada ’Directors’s Gulid of America’ u Los Angelesu.

Bred je bio najavljivač

za Kventina Taratina, sa kojim je radio na filmu ‘Inglourious Bastards’, a tom prilikom je otkrio kako se rešio omražene brade, pa je pokazao ’jareću’ bradicu.

Bred i Anđelina se celo veče nisu odvajali jedno od drugog, a sedeli su za Tarantinovim stolom. ’Izgledali su kao da se baš dobro zabavljaju, tj. kao da su na sastanku prvi put’ otkrio je jedan od gostiju priredbe i dodao kako je Bred često rukom prelazio rukom preko Anđelininih leđa dok su ćaskali i kikotali se.

Razni mediji počeli su odmah da pogađaju da li su Bred i Endži samo glumili zaljubljenost zbog priča da se razvode, ili je ovo zajedničko pojavljivanje u javnosti pokazatelj da su odnosi među njima zaista u redu, i da se radilo o tračevima.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina Džoli i Bred Pit zaljubljeni i pijani!

Bred i Anđelina: Na korak do raskida!

Anđelina i Bred još uvek su zajedno!


Nema komentara na “Bred i Anđelina zajedno na dodeli nagrada”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump