Britanci ismejali statuu Džonija na Mećavniku

Britanci ismejali statuu Džonija na Mećavniku Britanski tabloid „San“ ismejao je statuu Džonija Depa, otkrivenu prilikom boravka holivudskog superstara na Mećavniku.

Nazvao ju je užasno lošim pokušajem

da se dočara lik čuvenog glumca, a autora okarakterisao kao problematičnog šarlatanskog umetnika! “Ako ste mislili da je voštana figura u muzeju ‘Madam Tiso’ smešna, pogledajte neobičnu statuu Džonija Depa koja je otkrivena tokom filmskog festivala Kustendorf. Problematični šarlatanski umetnik je možda uspeo da ovekoveči karakteristične jagodične i vilične kosti holivudske zvezde, ali to je sve. I pored toga što statua izgleda kao da je živa, „nepokretni blizanac“ Džonija Depa je primetno niži od glumca. Ipak, sigurno je da nećemo čuti Džonija kako se žali što je na statui četrdesetšestogodišnjem glumcu skinuto nekoliko godina“, sarkastično je ispisano na stranicama ovog lista. Na teške prozivke i podbadanje novinara jednog od najpoznatijih svetskih tabloida, Emir Kusturica je odgovorio u svom stilu ne libeći se da natrlja nos Britancima. „To može da objavi samo neko ko zavidi što je Dep bio ovde u Srbiji, a ne u Londonu! Ne samo što London, a ni čitava Engleska, nemaju Mećavnik, nego nemaju ni filmski festival kakav mi imamo i na kome mladi ljudi, studenti, mogu mnogo da nauče. Da oni imaju nešto tome slično, onda bi Džoni Dep došao i kod njih, a ovako nema gde“, naglasio je Kusta, a prenosi „Kurir“. Rad hiperrealiste Božidara Nikolića samom glumcu očito nije nimalo zasmetao, jer da su Englezi u pravu i da se nije prepoznao kada je svečano otkrio statuu, verovatno bi u neverici pogledom tražio objašnjenje od svog prijatelja i domaćina. Koliko god da je veliki umetnik, teško da bi u tom trenutku uspeo da odglumi zadovoljstvo. Naprotiv, čak se rado slikao sa svojim „dvojnikom“.

Britanci ismejali statuu Džonija na Mećavniku

Džoni Dep u muzeju „Madam Tiso“

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Susret Borisa Tadića i Džonija Depa! /video/

Britanci nahvalili srđana Dragojevića!

Tanja Savić: Džoni Dep izgleda bolje uživo !


Nema komentara na “Britanci ismejali statuu Džonija na Mećavniku”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump