Ceca: Niti sam verena, a naročito nisam trudna!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca: Niti sam verena, a naročito nisam trudna!Vest koja je ovih dana uzburkala javnost – da je Ceca Ražnatović trudna sa svojim dečkom Cveletom ispostavila se ipak kao netačna!

Kako folk diva kaže za „Alo!“,

još ne namerava da rađa treće dete, a i njena veza za Cveletom je tek u začetku, tako da je prerano da nešto u tom pravcu planiraju.

– Očigledno je da pojedinci bolje od mene znaju sve šta mi se dešava, pa su tako saznali i da sam trudna pre nego sto sam ja to znala. U nekoj drugoj situaciji bi to možda bilo i smešno i da sam drugačija osoba, mogla sam sa tim da se šalim i kažem: „Da, nosim trojke, čekajte me sutra ispred bolnice.“ Ali sa takvim temama se ne treba šaliti. Niti sam se verila, prsten je bio poklon za Novu godinu, a naročito nisam trudna. To bih sigurno znala, a i ne bih mogla da sakrijem. Ozbiljno razmišljam da tužim nekoga zbog takvih dezinformacija koje konstantno o meni plasiraju – izjavila je na tu temu Ceca za „Alo!“.

Ipak, ne treba da čudi što se Ražnatovićevoj ovo dešava jer je već godinama, osim njene muzike, i njen privatni život u žiži javnosti. Medijima je posebno interesantna u tom smislu otkad se prvi put u javnosti posle Arkanove smrti pojavila sa novim izabranikom i predstavila ga kao svog dečka.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Cvele: Niti sam ostavljen, niti patim!

Jelena Karleuša: trudna sam!

JK: Ceca je rekla da sam ružna! /video/


Jedan komentar na “Ceca: Niti sam verena, a naročito nisam trudna!”

  • sanja
    21 maja, 2010, 23:58

    CECO CECO ljudi govore svasta,pa zar nisi navikla Confused

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump