Dača javno isprozivao Miodraga Kostića

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Dača javno isprozivao Miodraga KostićaProslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović iskoristio je poslednju emisiju „Amidži šou“ Ognjena Amidžića (koja ide uživo).

Da kaže šta misli o svojoj supruzi

i njenom društvu. Tako su gledaoci mogli da čuju Dačin stav o bivšim momcima svoje supruge. “Nataša mi se svidela još godinu dana pre nego što smo se upoznali, međutim, kada sam u novinama video da je ona u vezi sa starcem Fočom od stotinu ljeta, odustao sam“, rekao je Dača za, pretpostavlja se, Miodraga Kostića sa kojim je lepa Nata godinama bila u vezi. “Gospodin Kostić je džentlmen koji po medijima nikada ne komentariše tuđe izjave koje se tiču privatnog života. U tom smislu, nemamo nikakav komentar”, rekla je za „Alo!“ mr Sandra Barjaktarović, direktor sektora za HR, PR, marketing i administraciju „MK Group“.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac pevaće Miodragu Kostiću

Mina Kostić ne da Igoru da viđa dete?!

JK prekinula saradnju sa Darkom Kostićem


Nema komentara na “Dača javno isprozivao Miodraga Kostića”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump