Dača javno isprozivao Miodraga Kostića

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Dača javno isprozivao Miodraga KostićaProslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović iskoristio je poslednju emisiju „Amidži šou“ Ognjena Amidžića (koja ide uživo).

Da kaže šta misli o svojoj supruzi

i njenom društvu. Tako su gledaoci mogli da čuju Dačin stav o bivšim momcima svoje supruge. “Nataša mi se svidela još godinu dana pre nego što smo se upoznali, međutim, kada sam u novinama video da je ona u vezi sa starcem Fočom od stotinu ljeta, odustao sam“, rekao je Dača za, pretpostavlja se, Miodraga Kostića sa kojim je lepa Nata godinama bila u vezi. “Gospodin Kostić je džentlmen koji po medijima nikada ne komentariše tuđe izjave koje se tiču privatnog života. U tom smislu, nemamo nikakav komentar”, rekla je za „Alo!“ mr Sandra Barjaktarović, direktor sektora za HR, PR, marketing i administraciju „MK Group“.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac pevaće Miodragu Kostiću

Mina Kostić ne da Igoru da viđa dete?!

JK prekinula saradnju sa Darkom Kostićem


Nema komentara na “Dača javno isprozivao Miodraga Kostića”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump