Dženifer Lov Hjuit ima „svetlucavu vaginu“ /video/

Dženifer Lov Hjuit ima "svetlucavu vaginu"Holivudska glumica otkrila da svoju vaginu, koju naziva „dragocenom damom“, ukrašava „Svarovski“ kristalima!

Dženifer Lov Hjuit izgleda savršeno i mnogim muškarcima

je nedosanjani san. A otkrila je i intimne detalje koji će svakom dodatno zavrteti mozak. U emisiji popularnog američkog komičara Džordža Lopeza, Dženifer je otkrila da ima pirsing na svojoj vagini i da često menja svetlucave kamenćiće. „Nakon što sam raskinula sa jednim momkom, jedan moj prijatelj mi je otkrio ukrašavanje vagine i prilično me obradovao. Tako sam ukrasila svoju ‘dragocenu damu’. Verjute mi, svetluca kao disko kugla“, rekla je glumica, dobivši ovacije publike u studiju. Pre svakog važnog izlaska ili neke zabave, ona na svoju „dragocenu damu“ stavlja „Svarovski“ kristale. Dženifer Lov Hjuit je objasnila da se takvo ukrašavanje zove „vajazling“ i preporučila je svim devojkama da slede njen primer i stavljaju nakit na svoju vaginu kako bi „sjajila i blještala poput disko kugle, baš kao njena“.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer: Primila bih natrag Breda Pita

Dženifer i nova ljubav!

Uvredljivi gaf Dženifer Aniston /video/


Jedan komentar na “Dženifer Lov Hjuit ima „svetlucavu vaginu“ /video/”

  • Anonimni
    17 januara, 2010, 22:42

    Cool Really Pissed Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump