Džon Mejer izjavio da još pati za Dženifer Aniston

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Džon Mejer izjavio da još pati za Dženifer AnistonAmerički kantautor Džon Mejer još nije prevazišao bol zbog raskida sa popularnom glumicom Dženifer Aniston.

Iako je on taj koji je inicirao raskid

problematične veze sa Dženifer Aniston, višestruko nagrađivani američki pevač Džon Mejer tvrdi kako mu je i dalje bolno to što više nisu zajedno.

– Nikako da prevaziđem to što smo raskinuli, iako mi jasno da je veza s njom jedna od najgorih stvari koja mi se desila u životu. Osećam neku vrstu dužnosti da budem fer prema devojkama sa kojima sam bio. Ona je smatrala da sam fantastičan, ali ja nisam smogao snage da u potpunosti budem iskren prema njoj i priznam joj kako da, ma koliko mi se jako dopadala, nisam u vezi s njom video idealnu sliku budućnosti – izjavio je muzičar koji je pre Anistonove bio u kratkotrajnim romansama i sa Džesikom Simpson i Kameron Dijaz.

Iako ga bije glas da je srcelomac, Mejer je u intervjuu za magazin Rolling Stone rekao kako zapravo žudi da se već jednom skrasi sa nekom ženom.

– U poslednje vreme mi uopšte ne ide. Devojke me odbacuju ne dozvolivši mi ni da im pošteno priđem. Verovatno je to zbog toga što stvari previše gledam kroz loše veze iz prošlosti, umesto da smelo zakoračim u budućnost. Zapravo, pomisao da pronađem novu ljubav me izbezumljuje – rekao je pevač.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džon Majer „šutnuo“ Dženifer Aniston!

Dženifer Aniston:Ne postoji savršena veza!

Dženifer Aniston: Zauvek ću voleti Breda


Nema komentara na “Džon Mejer izjavio da još pati za Dženifer Aniston”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump