Džoni Dep na Mokroj Gori za Srpsku novu godinu /video/

Džoni Dep na Mokroj Gori za Srpsku novu godinu /video/Dugo očekivani gost Emira Kusturice i jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, Džoni Dep dolazi na Mokru goru za Srpsku novu godinu.

S obzirom na to da se

“Kustendorf” održava od 13. do 19. januara, Dep će doći dan ranije u Srbiju.

Zvezda filma “Pirati sa Kariba” dobiće i svoju bistu, koja će biti postavljena kraj poslastičarnice u Drvengradu, a za koju je Kusta tražio detaljne mere.

Inače, Kusta i Džoni su prijatelji već više od 15 godina, od snimanja filma “Arizona Drim” kada je najskuplji holivudski glumac boravio u Srbiji i pevao sa “Partibrejkersima” u SKC-u.

Inače, Kusturica i Dep postigli su dogovor o snimanju filma “The Seven Friends of Pancho Villa and The Woman With Six Fingers” (Sedam prijatelja Panča Vilje i žena sa šest prstiju), a ulogu u ovom ostvarenju uzeće i glumica Selma Hajek.

Ova holivudska diva potvrdila je učešće u filmu, kao i svoj dolazak u Mećavnik početkom naredne godine, kada počinje snimanje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džoni Dep u novom Kusturicinom filmu!

Susret Borisa Tadića i Džonija Depa! /video/

Selma Hajek glumi u Kusturicinom filmu!


Nema komentara na “Džoni Dep na Mokroj Gori za Srpsku novu godinu /video/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump