Džoni Dep produžio boravak u Srbiji

Džoni Dep produžio boravak u SrbijiSlavni holivudski glumac odlučio je da na Mećavniku ostane dan duže nego što je planirao, jer mu se mnogo dopalo okruženje.

Holivudski superstar došao je u Srbiju

na poziv Emira Kusturice, u čijem će novom filmu o Panču Vilji igrati glavnu ulogu. Proslavljeni reditelj pozvao je Depa da uveliča otvaranje festivala Kustendorf, obiđe Drvengrad i lokacije na kojima će se snimati film, ali i da proslavi Srpsku Novu godinu. Džoni je tokom posete Srbiji upoznao predsednika Borisa Tadića, a ostatak vremena proveo na Mećavniku, gde je provod bio tako dobar, da je glumac, koji je juče trebalo da se vrati kući, rešio da svoj boravak u Srbiji produži za još jedan dan.

Džoni Dep gradi brvnaru na Mećavniku!

Holivudski glumac oduševljen je boravkom na Mokroj Gori i već se raspituje o kupovini zemljišta na kom će graditi planinsku brvnaru

Slavni holivudski glumac Džoni Dep, koji ovih dana boravi na Mećavniku kod Mokre Gore kao specijalni gost festivala Kustendorf, oduševljen je tim planinskim predelom i planira da u Srbiji gradi kuću! Kako saznaje Press, Dep se kod meštana raspitivao o kupovini zemljišta.

– Dep je tokom šetnje pričao sa meštanima Mokre Gore koji rade u Drvengradu. Dopala mu se njihova neposrednost, iako se sa nekima jedva sporazumevao. Kod jednog meštanina raspitivao se da li je to zaštićeno područje, ili se može kupiti zemljište za planinsku brvnaru – kaže izvor Pressa iz Drvengrada, i dodaje:

– Depa je naročito oduševio pogled na planinske predele Tare i Zlatibora. Rekao je da ga to podseća na divlje predele Severne Amerike.

Džoni Dep se već odomaćio na Mećavniku. Juče je, nakon podužeg spavanja u Kusturičinoj kući, odgledao film „Arizona drim“, u kome je glumio pre 17 godina, a zatim se družio sa studentima filmskih akademija – učesnicima festivala Kustendorf.

Džoni Dep produžio boravak u Srbiji

Glumac se trećeg dana boravka u Srbiji sasvim „otkravio“: na sopstvenu inicijativu deci je podelio autograme. Jedan student filmske akademije iz Beograda, koji se pridružio deci da bi od Depa dobio autogram, rekao je za Press da je Džoni bio veoma raspoložen za razgovor. On navodi da je stekao utisak da protokol glumca zapravo ima zaduženje da malo „koči“ njegove improvizacije.

– Pitao me je čime se bavim. Čak ga je zanimalo kakve bih filmove želeo da snimam. Nisam stigao da mu odgovorim, Depovi ljudi su mi ljubazno mahnuli da se sklonim – rekao je student.

Srpska nova godina proslavljena je na festivalu Kustendorf skromnije nego što je većina očekivala – jednoipočasovnim koncertom grupe „Global Krajner“ iz Austrije. Nakon toga su, već oko dva sata izjutra, u sali bioskopa „Prokleta avlija“ upaljena svetla kao znak za „razlaz“. Koncertu su prisustvovali i domaćin festivala Emir Kusturica i Džoni Dep, koji su odlučili da svirku prate kao u pozorištu, mirno sedeći u VIP zoni bioskopa. Kusta i Dep nastavili su provod u intimnom ambijentu kuće slavnog režisera.

izvor: Story.rs, Pressonline.rs, foto: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić: Džoni Dep izgleda bolje uživo !

Džoni Dep na Mokroj Gori za Srpsku novu godinu /video/

Džoni Dep se vratio Vanesi!


Nema komentara na “Džoni Dep produžio boravak u Srbiji”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump