Emina i Mustafa kupili vilu od milion i po eura

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Emina  i Mustafa kupili vilu od milion i po euraTurska pop zvezda Mustafa Sandal i njegova supruga, pevačica Emina Jahović kupili su vilu u istanbulskoj četvrti Bejkoz.

I to za milion i po eura,

ekskluzivno saznaje Story.

Kuću koju je Sandal pazario svojevremeno su za sebe želeli Glorija Estefan, pokojni Đani Versaće, Dejvid Bekam i druge slavne ličnosti, među kojima je i Robert De Niro. Svima im je za oko zapao prepoznatljivi mermer, koji je iz provincije Denizli dopremljen za gradnju te luksuzne vile. Bračni par Sandal je odlučio da u kući promeni brave, sistem obezbeđenja, kao i kuhinjski i sanitarni čvor, a to renoviranje ih je navodno koštalo blizu milion dolara. Porodica Sandal će se u kuću useliti za dva meseca, a Emini i Mustafi je posebno drago što će njihov jednoipogodišnji sin Jaman imati dovoljno prostora za igru.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović i Mustafa slavili do zore!

Marko Jarić i Adriana Lima kupili vilu od par miliona

Adrana Lima i Marko Jarić kupili vilu u Los Anđelesu


Nema komentara na “Emina i Mustafa kupili vilu od milion i po eura”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump