Emina Jahović i Mustafa slavili do zore!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Emina Jahović i Mustafa slavili do zore!Pop pevačica Emina Jahović-Sandal otkriva zašto je odlučila da umesto luksuzne zabave, njen i rođendan njenog muža Mustafe.

Kao i drugu godišnjicu braka,

proslave ludim izlaskom do jutra.

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal upriličila je 15. januara u Istanbulu nezaboravnu zabavu za koju je imala čak tri povoda: svoj dvadeset osmi rođendan, četrdeseti rođendan svog voljenog supruga Mustafe, ali i njihovu drugu godišnjicu braka. Uzbuđena muzička zvezda i njen životni saputnik slavili su sa najmilijima, a sa njima nije bio jednoipogodišnji sinčić Jaman.

– Kao i uvek, slavili smo uz naše najbliže, dobru hranu i prijatnu muziku. Do sada sam uvek insistirala na velikim i mnogo unapred isplaniranim partijima posle kojih shvatam da sam se ja zapravo najmanje provela i najviše umorila. Ovoga puta sa nama su bili samo naši najbliži prijatelji koje sam pozvala dan pre provoda i sve je ispalo baš onako kako sam i očekivala – opušteno i iskreno. Iz kuće smo se iskrali nakon što smo uspavali Jamana jer je on još mali za noćne izlaske i takvu vrstu provoda – objašnjava Emina samo za Story.

izvor: Story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina i Mustafa kupili vilu od milion i po eura

Emina Jahović opet nosi dečaka!

Emina Jahović sa sinom na aerodromu


Nema komentara na “Emina Jahović i Mustafa slavili do zore!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump