Gagi molio Anabelu da mu se vrati!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Gagi molio Anabelu da mu se vrati!Gagiju Đoganiju, frontmenu grupe „Fanki Dži“, nije trebalo dugo da shvati da je haos u kojem je živeo posle razvod.

Od Anabele ispunjen upravo sećanjima na bivšu suprugu.

Mada se spekulisalo da je u vezi sa Marinom Uzelac, novom pevačicom, što je i sam podgrejao kada se na snimanju spota za pesmu „Pali anđele“ sa mlađanom brinetom ljubio za sve pare, od toga nema ništa! Jer, osim što je Marina već dugo u ozbiljnoj vezi, Gagijevo srce po svoj prilici još uvek pripada Anabeli. A da je to zaista tako potvrđuje i činjenica da je poznati denser nedavno skupio petlju i svoja osećanja bacio pred noge ženi koja mu je rodila dve ćerke, moleći je da mu se vrati.

„Gagi je očajan! Mislim da je konačno shvatio kakvu je ženu imao pored sebe, odnosno bez kakve je žene ostao. Svaki put kada je vidi nije mu do života i po nekoliko dana. Neraspoložen je, depresivan… Zbog svega toga nisam bio nimalo iznenađen kada mi se nedavno poverio da je pozvao Anabelu moleći je da mu se vrati, da se pomire. Ubeđen je da može da se promeni, vrati se na pravi put i bude savestan suprug i brižan otac, razume se, ukoliko bi mu ona dala još jednu šansu“, otkriva Gagijev blizak prijatelj koji je zamolio da mu ne otkrivamo identitet.

E sad, da li denserovo novonastalo stanje ima veze sa tim što mu je bivša draga nedavno uslikana sa Markom Jankovićem, s kojim je pre osam godina, dok je bila u braku, imala platonsku vezu, nije nam poznato. Ipak, nema sumnje da mu je sujeta i te kako proradila kada je ugledao fotografije na kojima se seksi brineta i stasiti vođa nekada popularne grupe „187“ gutaju strasnim pogledima, te da je upravo to bila inicijalna kapisla da ženu s kojom je punih petnaest godina proveo u braku poželi nazad. S druge strane, Gagiju ni na poslovnom planu već dugo ne cvetaju ruže, pošto je odnos publike prema njegovoj novoj pevačici i više nego mlak. U skladu sa tim, pozivi za gostovanja su i pored tek objavljenog albuma retki, dok Anabela šljaka punom parom..

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Da li je Marina kopirala Anabelu ili NE?

Anabela iz grupe Funky-G priznala da je Gagi tukao!

Elizabet Harli moli bivšeg muža da mu se vrati


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Gagi molio Anabelu da mu se vrati!”

  • boba
    14 januara, 2010, 19:01

    Nije luda da mu se vrati. Ako ju je vec tukao , kao sto je izjavila to ce i da ponovi. Jer vuk dlaku mijenja ali cud nikada.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump