Goca Tržan: Mom suprugu se sve svidja!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Goca Tržan: Mom suprugu se sve svidja!Stihovima balade „Mastilo“ Goca Tržan bi opisala život koji je živela pre nego što je srela supruga Ivana.

Dok nije dospela u njegov zagrljaj, kako kaže, bila je usamljena žena

koja je imala samu sebe ispred ogledala, baš kao na novoj fotografiji kojom promoviše „Mastilo“. Ova pesma, koja putem radio-stanica i Interneta uveliko krči put ka slušaocima, nalazi se na istoimenom maksi singlu, sa još nekoliko numera, a sa kojima se popularna pop pevačica nedavno vratila u estradni svet. Oni koji su čuli pesme kažu da podsećaju na staru Gocu, koja je vladala domaćom pop scenom početkom prošle decenije. “Uvek sam bila i biću na zacrtanom putu, ali jednostavno se dogodilo da su stari saradnici, sa kojima sam sarađivala na prva dva albuma, napravili pesme koje su me potpuno opčinile. Nadam se da je to ‘stara Goca’ compliment”, rekla je pop pevačica u razgovoru za “Novosti” i dodala: “Mislim da su i pesme poput ‘Haljine’, ‘1.200 milja’… postale evergrin domaće pop muzike. Naravno, svačija karijera ima uspone i padove, a moja je, sigurna sam, ponovo u usponu i to zahvaljujući novim pesmama koje će ljudi voleti“. Na pitanje koliko u novim pesmama ima autobiografskih detalja, Goca kaže: “Svaka je pomalo autobiografska, pre svega zahvaljujući Sari Milutinović, koja me veoma dobro poznaje, i Ljilji Jorgovanović sa kojom sam uspostavila odličnu komunikaciju, pa su tekstovi ispali vrhunski. Stihovi ‘Mastila’ su potpuno autobiografski, jer takav život sam živela dok nisam upoznala svog supruga. Novi album prate i provokativne slike…“Samo je jedna iz serije novih fotografija provokativnog karaktera, a ostale su takođe veoma interesantne jer i one imaju neku svoju priču. Što se tiče ogledala, svakog dana se pogledam iznutra, preslišavajući dobre i loše postupke kako bih bila što bolja osoba i u harmoniji sa svojim mogućnostima i željama”, veli i na pitanje kako je Ivan reagovao kada je saznao da će se obnažiti za potrebe snimanja pomenute fotografije, odgovara: “Moj suprug je baja! Ne meša se, već uživa u onome što radim. Njemu se sve fotografije sviđaju, a nekoliko planiramo da uramimo kako bismo ih okačili u spavaću sobu radi inspiracije, ha, ha…”

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan u vezi sa menadžerom?!

Goca Tržan izmislila novog dečka?

Goca Tržan: Sve što mediji tvrde, istina je!


Nema komentara na “Goca Tržan: Mom suprugu se sve svidja!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump