I Nikolina Pišek se udaje uskoro!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

I Nikolina Pišek, zaprošena!Zavodljiva voditeljka Nikolina Pišek, koja nijednog muškarca ne ostavlja ravnodušnim, verila se na svoj 32. rođendan pre godinu dana.

A njen verenik,

poznati svetski rekorder u ronjenju Kristijan Curavić je odlučio da to tek sada podeli sa javnošću. “Datum venčanja nije određen, a zbog obaveza i posla sigurno neće biti tako skoro. Biće to najverovatnije mala, intimna svadba za desetak ljudi. Ne volim velike, pompezne svadbe, sa hrpom gostiju. Ne bih voleo da se o mom venčanju piše kao o spektaklu. Nikada ne bih prodao fotografije sa svadbe nekim novinama. Ne zanima me to”, otkrio je Kristijan za hrvatske medije. Lepa voditeljka, koja se kod nas proslavila u muzičkom rijalitiju “Operacija Trijumf”, nedavno je izjavila da bi sa Kristijanom volela da provede ostatak života. Ta će joj se želja sada i ostvariti, a ako se ostvari i proročanstvo gatare koja joj je rekla da će ove godine roditi sina, nova 2010. će biti zaista srećna za porodicu Pišek-Curavić. Nikolina je majka 13-godišnje devojčice Hane, koju je dobila sa bivšim dečkom novinarom Markom Cigojem.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nikolina Pišek već našla novog dečka

Nikolina Pišek istetovirala leđa

Nikolina Pišek u srpskoj seriji!


Jedan komentar na “I Nikolina Pišek se udaje uskoro!”

  • WTF
    28 januara, 2010, 23:22

    MA JBŠ TO SVE POZERI BEZ POKRICA FUCK THE SISTEM Soldier

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump