Ivan Plavšić nagradio Cecu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ivan Plavšić nagradio CecuNovinar, voditelj, pevač i humanista Ivan Plavšić predstavio je novi spot za pesmu „Noćna ptica“.

I ujedno peti put dodelio nagrade „Veliko srce“

za najistaknutije humanitarce u prethodnoj godini.

Ove godine među nagrađenima su se našli Predrag i Nenad Jovanović, televizijske kuće koje su pomagale njegov rad, ali i folk diva Ceca Ražnatović, kojoj je pripala specijalna nagrada.

– Ova nagrada je za mene čast, ali i obaveza da nastavim da pomažem ljudima onoliko koliko je to u mojoj moći – izjavila je Ceca prilikom primanja nagrade.

Restoran „Šumatovac“ je bio mali da primi sve one koji su došli da sa Plavšićem podele ovaj svečani trenutak. Među prisutnima našli su se Luis, Boki Milošević, Ivana Selakov, Simonida Milojković, Vesna de Vinča, Sandra Obradović, Vuk Kostić, Suzana Mančić, Raka Marić, ali i Alison, ćerka princeze Katarine, kao i Dubravka Filipovski, potpredsednik Nove Srbije.

– Da nije bilo vas novinara, fotoreportera i drugih ljudi koji su mi pomagali, ni akcije „Veliko srce“ ne bi bilo – zahvalio se kolegama Plavšić.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Aleksandra Milutinović piše za Cecu i novi duet?

Ukinuta zabrana za Cecu!

Aleksandra Radović podseća na Cecu!


Nema komentara na “Ivan Plavšić nagradio Cecu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump