Jelena Karleuša i Duško u Hajatu za Novu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Jelena Karleuša i Duško u Hajatu za Novu!Svi koji su se odlučili da isprate staru i dočekaju Novu godinu u „Kristalnoj dvorani“ hotela „Hajat“ složiće se da je provod bio najbolji u gradu.

Revija vanserijskih

toaleta i frizura, atraktivne lepotice, po neka zvezda i naravno nezaobilazni fudbaleri učinili su doček 2010. godine, spektakularnim.

Oskudno odevena Jelena Karleuša koja je košulju sa kravatom uparila sa vrućim šorcićem koji je ličio na donji veš, mamila je uzdahe kako muškaraca tako i žena koje su joj zavidele na fantastičnoj liniji koju je povratila veoma brzo nakon porođaja. Naravno, leđa, da ne kažemo seksi pozadinu, čuvao joj je suprug Duško Tošić. Brojni ambasadori, zatim sportisti iz Zagreba uživali su uz muziku Marine Visković koja je svoj stajling začinila zlatnim čizmama iz Luj Viton kolekcije kakve je nedavno prošetala njena koleginica Seka Aleksić. Voditelj „Sitija“ Vladimir Stanojević je čitave noći razmenjivao poljupce sa svojom devojkom, slično kao i Vladimir Stojković sa svojom suprugom, dok je Milan Lola Smiljanić uživao u solo varijanti, ali to mu ni najmanje nije kvarilo raspoloženje ukoliko se uzme u obzir da je cele noći bio na meti najlepših cica u „Hajatu“. Žurka je potrajala do svitanja, a gotovo sve pohvale idu na adresu organizatora „Teatro bara“, zbog nesvakidašnjeg novogodišnjeg dočeka.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša i Duško Tošić! /intervju/

Jelena Karleuša :“ Duško to voli u šumi “!

Jelena i Duško na svadbi Igora Matića


Jedan komentar na “Jelena Karleuša i Duško u Hajatu za Novu!”

  • Jelena...
    22 januara, 2010, 19:08

    jesu bili i Gajici na proslavi??

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump