Jovana Pavlović: Učiniću sve da rastavim Karla i Viki

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Jovana Pavlović: Učiniću sve da rastavim Karla i VikiJovana Pavlović, jedna od najkontroverznijih takmičarki ovog serijala „Velikog brata“.

I jedina devojka koja je stigla do finala, nastavila je

i po izlasku da pljuje po nekadašnjim saukućanima.

Najviše ružnih reči imala je za Karla, o kome kaže da je iskompleksirana pederčina i navodi da će učiniti sve kako bi uništila njegovu vezu sa Violetom.

– Preko moje grbače hteo je da se ogrebe za neku naslovni stranu. Njega je povredilo to što sam ga odbila kad me je muvao prvih nekoliko dana u kući. Ma beogradski ološ, onaj najgori. Meni takvi krelci ne trebaju ni vodu da mi nose, kamoli za nešto drugo. – rekla je Jovana za “Alo” i dodala:

– Ne znam šta je Viki videla na njemu, ali ću se potruditi da Violeta okonča tu apsurdnu vezu. Ona zaslužuje mnogo boljeg, lepšeg i pametnijeg dečka. Ovaj ne može ništa da joj ponudi u životu, kreten glupi, pederčina iskompleksirana. Jedino za šta Karlo u budućnosti može da se ogrebe od mene jesu batine, ološ se bije, a on jeste ološ – izgovorila je u dahu Jovana.

Kraljevačka starleta nije imala mnogo pohvala ni za Seksi Sandru i Radašina, za koje kažu da su prljavi.

– Sandra čak nije našla za shodno ni da se okupa, a kao ima vaspitanje. Ne znam čime bi se ta cura bavila da ne peva, možda bi bila kasirka, mada i za to ti treba pamet i neko znanje.. Radašinovoj supruzi bih poručila da ga ubedi da se bar dva puta nedeljno okupa. Smem da potpišem da nijednom u kući nije oprao zube. Posle njega, WC je smrdeo na crknute mačiće, užas – zaključuje Jovana, kojoj su mnogi po izlasku rekli da je bruka za grad.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karlo Zagorac: Boli me k…. za Jovanom!

Viki izjavila da će se udati za Karla /intervju/

Viki: Odavno želim da se udam za Karla!


Jedan komentar na “Jovana Pavlović: Učiniću sve da rastavim Karla i Viki”

  • Anonimni
    31 januara, 2010, 19:16

    prvo pogledaj koja si rugoba pa onda nesto pricaj akrepcicu jedan mali

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump