Jovana: Slikala bih se gola za 2.000 evra

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Jovana: Slikala bih se gola za 2.000 evraJovana Pavlović, starleta iz Kraljeva, koja je za 100 dana boravka u kući nekoliko puta pokazala sve svoje atribute.

Poželela je da po izlasku ostane

u javnom životu.

Kako bi uspela u toj nameri, Jovana se ne libi da se još nekoliko puta skine, a kaže da će je nagovoriti na to sa svega 2.000 evra.

– Slikala bih se za sve muške časopise. Imam šta da pokažem – izvolite, zovite me. Normalno je da se neću slikati za neku siću od 100-200 evra. Zapravo, ne bih se skidala za manje od 2.000 evra! – direktna je Kraljevčanka.

Atraktivna starleta neočekivano je ušla u superfinale „Velikog brata“, a kaže da je i sama bila iznenađena, jer nije mislila da će gledaoci shvatiti da pored psovki i golotinje, ona ima veliko srce.

Što se tiče njenog odnosa sa Đorđem, Jovana tvrdi da je želela seks i da je kamere nisu sprečavale u tome. Jedina prepreka bio je sam Banjalučanin.

– Bila sam spremna da idem do kraja, ali on to nije želeo. Đole je dobio moju naklonost, ali sada ne znam da li ga volim kao druga, brata ili muškarca. Po završetku šoua nikad više ne bih volela da vidim Sandru, Nikolu, Tanju, Dragicu i slične „likuše“ koje su lenje, odvratne i veoma proste. Prostota je kad ne obrišeš dupe, a ne kad opsuješ! – izričita je Jovana.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jovana Pavlović: Učiniću sve da rastavim Karla i Viki

Procurele golišave slike Jovane iz Velikog Brata

Serena Vilijams slikala se gola za časopis „ESPN“!


Jedan komentar na “Jovana: Slikala bih se gola za 2.000 evra”

  • Anonimni
    29 marta, 2010, 21:46

    zoran

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump