Karlo Zagorac: Boli me k…. za Jovanom!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Karlo Zagorac: Boli me k.... za Jovanom!Iako su nekoliko dana zajedno sa sestrama Ralevim pijančili po Makedoniji, Karlo Zagorac i Jovana Pavlović na ratnoj su nozi.

Zasluge za to pripadaju uglavnom

kraljevačkoj starleti, koja je izjavila da će učiniti sve da rastavi Viki od beogradskog frizera, pošto je on “iskompleksirana pederčina, nedostojna ljubavi njene prijateljice”.

Nakon te Jovanine izjave, koju je okarakterisao kao ishitrenu, Karlo je iznenađen i povređen rekao da ga ona više ne zanima.

– Sa Jovanom sam proveo 5-6 dana ovde u Makedoniji kod Kiki i Viki. Najnormalnije smo pričali, izlazili smo zajedno, zezali se, čak me je i poljubila kad je krenula. Ne znam šta se Jovana toliko uznemirila, kad sam joj u kući, a i po izlasku rekao sve šta mislim o njoj – rekao je prvobitno Karlo, a onda dodao:

– Iskreno da vam kažem, boli me ku.ac šta Jovana i ljudi slični njoj misle i pričaju. Slobodno ovo stavite u naslov. Apsolutno me ne zanima njihovo, odnosno njeno mišljenje. Ne zanima me više ni „Veliki brat“- rekao je Karlo i u šali dodao da se nije ogrebao za batine.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viki izjavila da će se udati za Karla /intervju/

VB: Karlo i Viki se posvađali zbog Arse/video/

Viki: Odavno želim da se udam za Karla!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Karlo Zagorac: Boli me k…. za Jovanom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump