Katarina Žutić priznala razvod!

Katarina Žutić priznala razvod!Glumica Katarina Žutić potvrdila je pisanje našeg lista da se razvodi od Aleksandra – Saše Lazarevića, s kojim je u braku bila tri godine.

– Ne čitam novine, ali tu temu bih povezala

s predstavom „Kosa“ i antiglobalističkom pričom koju taj komad obrađuje. Velike korporacije prave ratove da bi zaradile, a one manje zarađuju na tuđim nesrećama. Zato sada nije goruća tema to što imam premijeru predstave, već da li sam se razvela. Pošto razvod sigurno nikome nije prijatan, eto primera da se radi na zarađivanju na tuđoj nesreći jer mi to pitanje niko ne postavlja iz empatijskih razloga, već samo zato što će se novina bolje prodati ako budem pričala o sopstveno razvodu – rekla je za „Stori“ Katarina Žutić.

Posle samo tri godine braka, ćerka glumačkih doajena Svetlane Bojković i Miloša Žutića rešila je početkom godine da se zbog sve češćih nesuglasica rastane sa sinom uglednog beogradskog arhitekte Kiće Lazarevića. Iako joj je godina počela ljubavnim brodolomom, glumica ne može da se požali na manjak posla jer priprema predstavu „Kosa“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvod nije katastrofa

Nata zbog Ćazima traži razvod?!

Nata i Dačo podneli papire za razvod braka?!


Nema komentara na “Katarina Žutić priznala razvod!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump