Kusta dovodi i Šon Pena i Suzan Sarandon

Kusta dovodi i Šon Pena i Suzan SarandonZahvaljujući reditelju Emiru Kusturici, Holivud polako počinje da upoznaje Srbiju.

Nakon što se na Mokroj Gori pojavio “Pirat sa Kariba” Džoni Dep,

svoj dolazak na Kustendorf najavili su i legendarni glumci Šon Pen i Suzan Sarandon.

– Šon će doći ovde jednog dana sigurno, jer je on moj veliki prijatelj. Osim njega, doći će i svi oni umetnici koji se pomalo bune. Doći će i Suzan Sarandon, sa onim svojim dečkom, ako je još uvek sa njim. Ne znam ja to, ne čitam tabloide – rekao je Kusta za Press.

Dakako, javnost se već raduje filmu o meksičkom revolucionaru Panču Vilji, čije će se snimanje delom odvijati na Mećavniku. Kako glavnu žensku ulogu u ovom ostvarenju tumači Selma Hajek, ova glumica bi već u aprilu trebalo da poseti našu zemlju.

Nakon toga, Kusturica planira da snimi film po romanu nobelovca Ive Andrića „Na Drini ćuprija“. Ipak, njegovu ideju već prate brojni problemi, jer se deo ljudi protivi izgradnji Kamengrada u blizini mosta.

– Čuo sam da se buni neki hrvatski intelektualac iz Bosne, Ivan Lovrenović, koga se sećam onako kroz maglu, a u mom dnevniku se proslavio idejom da je Ivo Andrić „pizda kao čovek, ali veliki kao umetnik“ – rekao je Kusturica.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kusta snima film o pravoslavlju

Kusta: Sve što sam rekao za Bregu i dalje stoji!

Kusta: Napadaju me zbog zidine!


Nema komentara na “Kusta dovodi i Šon Pena i Suzan Sarandon”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump