Maja Nikolić od dečka dobila stan!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Maja Nikolić od dečka dobila stan!Pop pevačica Maja Nikolić je, kako sama tvrdi, najviše profitirala od učešća u rijaliti šouu „Farma“.

Jer je odmah po završetku emitovanja potpisala ugovor s „Grandom“,

ali i dobila stan u centru grada od 120 kvadrata od svog verenika Jana.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, temperamentna Nišlijka sprema se ovih dana da se useli u stan koji se nalazi u ulici 29. novembra, u centru Beograda, koji se trenutno renovira.

– Tačno je. Uskoro se useljavam samo da se završe radovi. Stan mi je poklonio verenik Jan Nikolas Štajnpilc, s kojim sam se verila posle izlaska sa farme, a venčaćemo se u toku ove godine, ali ne znam tačno kada – potvrdila nam je Maja.

Pevačica sa ponosom ističe da se, nakon izlaska s farme, cena njenih nastupa gotovo udesetostručila!

– Nastupala sam u Zaječaru za Novu godinu i mogu da kažem da smo samo ja i Topalko od farmera uspeli da ugovorimo nastupe. Pre ulaska na farmu, honorar mi je bio 200 evra, a sad pevam za 2.000 po nastupu! Ono što mi je najvažnije i što me posebno veseli je što sam od Saše Popovića dobila ponudu da snimim za „Grand“, tako da ću za dva meseca imati novi album u njihovom izdanju. Pesme su mi oni uradili, imam dva dueta, i to sa Luisom i Tozovcem, a ostale pesme su u pop fazonu – ispričala nam je srećna Nikolićeva, kojoj je učešće u ovom serijalu promenilo život.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić od dečka za rođendan dobila džip!

Maja Nikolić: Ja sam nacionalni heroj!

Maja Nikolić ipak zaprošena i udaje se!


2 komentara na “Maja Nikolić od dečka dobila stan!”

  • Anonimni
    8 januara, 2010, 1:10

    Really Angry

  • Dušanka, Beograd
    13 januara, 2010, 21:59

    Radujem se da je Maji krenulo dobro. Želim joj srećnu ovu godinu i ostvarenje svih njenih želja. Toliko su je maltretirali „kuhinjski klub“, pijani i mamurni, sa svračjim gnezdima na glavi, neuredni dozla boga, a po pitanju glasovnih kvaliteta, ljudi koji bez mikrofona i miks pulta baš ništa ne mogu da urade. Maja je jedan od dva glasa koji na našoj estradi mogu da otpevaju baš sve (drugi glas je Marija Šerifović – ne rangujem po kvalitetu), da nikada ne otpeva falš, i da uvek bude sjajna. Grand bi sa Majom dobio deset puta više nego sa bilo kojim farmerom (osim Topalka). Uostalom, Maja i jeste pobednik Farme: Topalko je imao lobi „Zvezde Granda“, Nigor je imao za lobi sve Crnogorce u Srbiji, iza Sandre su stajali misice i Požarevac kao lobi, dok je za Maju glasao deo publike koji ceni njenu interpretaciju i vokalne kvalitete, bez ikakvog lobiranja, i ja se radujem što sam glasala za KVALITET!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump