Majkl Daglas priznao da koristi vijagru!

Majkl Daglas priznao da koristi vijagru!Bez starca nema udarca“, kaže stara narodna, ali u slučaju Majkla Daglasa (65), legendarnog holivudskog glumca, ona svakako glasi – „Ništa bez ‚vijagre‘“!

Naime,

Daglas, koji je od 1999. godine u braku sa zgodnom Ketrin Zitom Džons, od koje je stariji 25 godina, bez blama je za magazin „Pipl“ izjavio da je oduševljen „vijagrom“, čuvenom plavom pilulom za lečenje impotencije, koja mu je „poboljšala seksualni život“.

„‘Vijagra‘ je predivna stvar, pomogla mi je da poboljšam seksualni život. Kad sam već bio loš otac, trudim se da budem savršen suprug, a ‘vijagra‘ mi u tome veoma pomaže“, rekao je Daglas.

Daglas sa Ketrin ima dvoje dece, ćerku Karis (6) i sina Dilana Majkla (9). Iz prvog braka on ima sina Kameruna Daglasa (31), koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog dilovanja droge. Majkl je dodao da mu ovaj period veoma teško pada, ali da Kamerun ima pred sobom ceo život.

„Kamerunu nisam uspeo da posvetim dovoljno pažnje zbog karijere, ali to se promenilo. Sada me brine i to što neću moći da oteram silne udvarače od Karis kada napuni 16 godina i uđe u tinejdžerske vode.“

Majkl Daglas, čiji je otac Kirk Daglas, živa legenda Holivuda iz 50. i 60. godina prošlog veka, bio je na klinici u Arizoni na odvikavanju od seksa. On o tome nerado priča i tvrdi da nije bio zavisan od seksa:

„Dobrovoljno sam otišao na rehabilitaciju jer sam imao problema sa pićem. A onda je neki pametan urednik smislio da sam na odvikavanju od seksa, jer seks sve prodaje. Pomislio je da je dosadna priča o još jednom glumcu alkoholičaru“, rekao je Daglas.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Majkl Daglas se oporavlja u Diznilendu sa porodicom

Majkl Daglas objavio da je pobedio rak!

Majkl Daglas već planira sahranu! :(


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Majkl Daglas priznao da koristi vijagru!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump