Manuel se ponaša kao da je pušten sa lanca

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Manuel se ponaša kao da je pušten sa lancaSva sreća da postoje fotoreporteri kako bi osvežili sećanja pojedincima, inače bi Manuel zauvek bio u alkoholnoj magli i sa rupama u sećanju.

Po izlasku iz kuće “Velikog brata”

zgodni fudbaler ponaša se kao da je pušten sa lanca i ne prestaje da juri za devojkama. Tako je bilo i u Užicu gde je Manuel završio u zagrljaju zgodne brinete, koje se sutradan nije ni sećao.

– Bio sam pijan i nemam pojma o kojoj devojci pričate. Ne znam ni ko je, ni kako se zove, ne sećam se ni da smo se ljubili! – bio je Manuelov komentar “Kuriru” na pitanje o novoj romansi.

Dok on nastavlja da udara recke i pijanči trošeći lagano svojih pet minuta slave, Makedonka Kiki čežnjivo doziva uspomene na vreme ljubavi. Manuel kaže da su se njih dvoje čuli nakon poslednje žurke priređene u čast Arsine pobede, na kojoj su se ljubili, ali da od veze nema ništa.

– Nas dvoje nismo zajedno. Samo smo se čuli i raspravili neke nesuglasice. Jesmo se ljubili na toj žurki, jer je Kiki želela da se poljubimo kako bi imala takvu fotografiju – tvrdi Manuel, dok Makedonka ne gubi nadu:

– Nismo zajedno, a da li ćemo biti, ne zavisi samo od mene. Istina je da me je mnogo razočarao, ali ko zna šta će biti. On slavi slavu 20. januara, zvao je sve ukućane, pa ukoliko odem, možda se i pomirimo! – nada se Kristina.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Veliki Brat: Poljubili se Kiki i Manuel!

VB: Kiki ne želi da se pomiri sa Manuelom

Kiki i Manuel opet zajedno!


Tagovi: [ , , , ]

2 komentara na “Manuel se ponaša kao da je pušten sa lanca”

  • Anonimni
    8 januara, 2010, 22:02

    No No Mad

  • gossip
    9 januara, 2010, 2:25

    i tata bi sine Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump