Marije Šerifović najavila koncert u Areni!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Marije Šerifović najavila koncert u Areni!Posle izdavanja novog albuma „Anđeo“, te osvajanja ogromnih koncertnih prostora, kako u Helsinkiju, tako i u Beogradu na „Evrosongu“.

Marija Šerifović će sve

svoje fanove u Srbiji obradovati velikim solističkim koncertom u “Beogradskoj arena” koji je zakazan za 15. april 2010.godine. Pripreme za ovaj muzički spektakl su uveliko u toku, a Marija za sve posetioce, kako navode iz njenog tima, priprema nešto drugačije i jedinstveno. Da su pripreme ozbiljne govori i to da je na ovom projektu angažovano već preko pedeset ljudi, koji zajedno sa njom, biraju najbolju opremu i ozvučenje, scenografiju i scenografske elemente, kao i dosta drugih interesantnih pratećih stvari neophodnih za dobar koncert. Probe sa bendom su u toku, a Marija i u muzičkom smislu priprema dosta iznenađenja, goste iz zemlje i inostranstva, koji će biti sastavni deo ovog spektakla, a u planu je i da na bini sa Marijom u jednom trenutku zapeva deset najpoznatijih ljudi iz različitih branši iz Srbije. Prodaja karata počeće 15. februara, kada će biti saopštena prodajna mesta i cene ulaznica. Beogradski koncert ujedno će biti i najava koncertne turneje po svim gradovima bivše Jugoslavije, na kojima će Marija promovisati svoj novi album.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK se uveliko priprema za koncert u „Areni“

Marija i spot za pesmu „Jedan vidi sve“ /video/

Dara Bubamara organizuje koncert u Areni!


Nema komentara na “Marije Šerifović najavila koncert u Areni!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump