Marinu Perezić ponovo „otkačio“ dečko!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Marinu Perezić ponovo „otkačio“ dečko!Iako je izgledalo da je uspela da izgladi nesporazume sa bivšim (desetak godina mlađim) dečkom.

Hrvatska pop pevačica Marina Perazić ponovo je

raskinula s njim i za to je okrivila pisanje našeg lista.

Naime, bivša učesnica dve „Farme“ nam se javila veoma uzbuđena i glasom koji se može opisati kao urlik nas obavestila da smo uspeli da joj pokvarimo vezu sa desetak godina mlađim muškarcem koji ju je ostavio tokom učešća u rijaliti programu!

– Pogrešila sam što sam vam to rekla, a molila sam vas da ništa ne napišete. Sad ste mi sve upropastili, definitivno je kraj – bila je neutešna pevačica.

Ni objašnjenje da je vrlo dobro znala da će tekst biti objavljen te da nam je izjavu najpre dala sama, a potom i dobila priliku da putem telefona čuje finalnu verziju teksta nije bilo dovoljno da Perazićeva prestane da za svoj loš ljubavni život optužuje novinare i potraži krivca na drugoj strani. No, mi u svakom slučaju želimo Marini da izgladi sve probleme i nastavi ljubav sa čovekom svog života koji ju je, da podsetimo, prvi put ostavio putem „fejsbuka“ i vratio joj se nakon što smo upravo mi objavili njen intervju u kome se jada zbog toga.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marinu Perezić ostavio dečko putem Fejsa!

Glumicu i voditeljku Marijanu Mićić otkačio dečko!

Bajaga: Nisam Marini Perezić posvetio pesmu!


Nema komentara na “Marinu Perezić ponovo „otkačio“ dečko!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump