Marko Đurovski za Novaka sa devojkom!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Marko Đurovski za Novaka sa devojkom!Marku Đurovskom devojka je oprostila sve seks igrice sa Sandrom Obradović!

Atraktivna crnka Marija Pop Božinovski prešla je čak i preko njegovog višenedeljnog flerta

s plavokosom manekenkom (maženja, ljubljenja golih leđa, uzdaha punih erotskog naboja dok su se od kamera skrivali duksericom…), a hepiend je usledio na proslavi Nove godine, koju su dočekali u beogradskom restoranu „Jezero“.

Ali, nije reperu bilo nimalo lako da okaje svoje grehe. Sagovornik Kurira blizak ovom paru naglašava da je Marija svojim drugaricama tvrdila kako nikada neće moći da mu zaboravi javno poniženje kojem ju je izložio muvajući se sa Sandrom. Bila je besna na njega! A onda su se pred najluđu noć našli u jednom kafiću na beogradskom Crvenom krstu. Usledilo je višečasovno natezanje i Markovo pravdanje…

– Ispričao joj je kako je zapravo sve što je radio sa Sandrom bilo isključivo zbog marketinga i da u tome nije bilo nikakvih emocija! Rekao joj je da je valjanje u senu, masiranje i prekrivanje kamere dok su kao sluge ležali sami u odvojenoj prostoriji bilo samo trik, koji je on iskoristio da bi bio što popularniji – tvrdi Kurirov izvor.

I tako, povuci-potegni, Marija ponovo pade na njegov šarm. Pomirenje su proslavili u već pomenutom restoranu s prijateljima i Markovim bratom Mariom. Sočne poljupce uveliko su razmenjivali i pre nego što je otkucala ponoć, dok su ih pesmom čitavo veče uveseljavali Slavica Ćukteraš i Bane Mojićević.

– Bio sam s devojkom Marijom, bratom i društvom u restoranu „Jezero“ na Adi Ciganliji – potvrdio je Marko za Kurir i dodao:

– Oni su to organizovali još dok sam ja bio na Farmi, tako da sam morao da pristanem. Inače, hteo sam da za Novu godinu budem kod kuće s devojkom. Bilo je lepo, mada je bilo mnogo matoraca, pa sam se osećao kao da proslavljam dvadeset godina mature. Marija nije imala šta da mi oprosti, jer je sve ono na TV bilo fotomontaža.

izvor: Kurir-info.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Đurovski i Marija se pomirili!

Marko Đurovski i svađa sa devojkom zbog Sandre

Marko Jarić i Nina Seničar bili za Novaka!


Jedan komentar na “Marko Đurovski za Novaka sa devojkom!”

  • Anonimni
    8 januara, 2010, 1:48

    :reallyangry Really Angry :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump