Marko Jarić i Nina Seničar bili za Novaka!

Kategorija [ Moda, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Marko Jarić i Nina Seničar bili za Novaka!Srpski košarkaš je pravoslavnu Novu godinu dočekao u Milanu, ali ne sa suprugom Adrijanom Limom već bivšom devojkom Erosa Ramacotija!

Italijanski portal

„sportmediaset“ piše da su se Marko i manekenka Nina Seničar slučajno sreli u milanskom klubu „Armani“ i da mu je upravo ona prva čestitala srpsku Novu godinu.

„Marko i Nina su skoro celo veče proveli zajedno, a u veselom raspoloženju su napustili klub oko pet ujutru“, preneo je italijanski portal.

Dok se Marko provodio, supruga Adrijana Lima je bila u Njujorku i brinula se o ćerkici Valentini.

Da li je ovo samo još jedan u nizu od medijskih pokušaja da u braku srpskog asa i slavne brazilske manekenke nađu neku mrlju?

Jedno je sigurno, Marko ne može bez manekenki, jer je i pre braka sa Limom važio za velikog zavodnika, a povezivan je i sa ruskom snajkom Sandrom Meljiničenko.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marko Jarić i Andrijana Lima dobili ćerku!

Prve slike ćerkice Adrijane Lime i Marka Jarića

Adriana i Marko Novu godinu čekaju u Brazilu


Nema komentara na “Marko Jarić i Nina Seničar bili za Novaka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump