Marko Mitanovski pre saradnje s Lejdi Gagom radio i sa Vendi

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Marko Mitanovski pre saradnje s Lejdi Gagom radio i sa VendiVest da modele mladog srpskog dizajnera Marka Mitanovskog nosi pevačica Lejdi Gaga pre izvesnog vremena odjeknula je na celom Balkanu.

Ali ono što malo ko

zna da je mladi dizajner na početku karijere radio za Vesnu Vukelić Vendi!

– Ja sam prva koja je radila sa Markom, davne 2004. godine. Ja sam njega, faktički, deflorisala. Ovde je ostao gravidan jer ne može se biti malo ili mnogo trudan. Nevinost se uzima samo jednom, a Marku sam je ja uzela. Porođaj je dobio tamo gde i treba, u inostranstvu, u samom srcu svetskog modnog sistema – započinje svoju priču Vendi, koja na temu „onog što je in i aktuelno“, ima zanimljivu tezu.

– Umetnik znači jedno, a biti trendi nešto sasvim drugo. Uvek sam težila ka nečemu jedinstvenom, originalnom, i nikad nisam želela da budem kao neki, uniformisani vojnik, koga će kasnije svi da slede. Oni koji na sva usta pričaju o nekom glamuru i sebe nazivaju ikonama stila služe se onom oprobanom metodom, odu ispred nekog skupog izloga, poklone se i pitaju šta je aktuelno – komentariše Vesna.

Pri nedavnoj poseti holivudskog glumca Džonija Depa, Vendi je, kako kaže, dobila indirektan poziv da se pojavi na Mokroj gori.

– Indirektno mi je bio upućen poziv da se upoznam sa Depom, ali sam ja to u startu sasekla i odbila poziv. Ja sam takva, ako svi idu levo, ja idem desno. Nije mi to bilo preterano zanimljivo iz prostog razloga: svi su se utrkivali i želeli da odu tamo i vide Džonija. Iskreno, on mi se ne sviđa kao muškarac, nekako mi je „sloumoušn“ (usporeni snimak, prim. aut), izgubljen u vremenu i prostoru.

Ekspanziju rijaliti programa u Srbiji, Vendi vidi kao dobru priliku da se javne ličnosti otkriju i pokažu svoje pravo lice.

– Mislila sam da Bebi Dol ima inteligenciju, ali očigledno da ima samo onu estetsku. Pojavila se na imanju neka Cakana iz Leposavića, koja je došla sa svojim pedigreom, počela svima da gazduje. Ja sam očekivala bar od Bebi, pošto je iz Beograda i ima manire, da joj odbrusi i postavi je na mesto. Umesto toga, Bebi joj se čak dodvoravala, uvukla u krevet i šlihtala. Time je pokazala koliko moralno vredi. Bebi Dol je želatinasta masa. Beskarakterna je skroz ako je dopustila da se Cakana iz Leposavića tako ponaša – zaključuje Vendi bez dlake na jeziku.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mitanovski nastavlja saradnju sa Gagom

Srbin Marko Mitanovski kreira za Lejdi Gagu

Vendi: Tini je preči ku*ac od deteta!


Nema komentara na “Marko Mitanovski pre saradnje s Lejdi Gagom radio i sa Vendi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump