Mel Gibson: Kriv sam za raspad svog braka

Mel Gibson: Kriv sam za raspad svog braka Mel Gibson, poznati holivudski glumac, priznao je za američke medije da se oseća krivim za raspad braka sa Robin.

Sa kojom ima sedmoro dece,

te navodi da je velika greška što ju je ostavio zbog Oksane Grigorijeve, koja mu je nedavno rodila dete.

– Niko nije bezgrešan. Ako ste napravili grešku, ako ste nekog povredili, morate da pokušate da se iskupite toj osobi. Morate da ćutite u takvoj situaciji i da se sa svim nosite kao pravi muškarac. Znam da sam napravio grešku i prihvatam krivicu – izjavio je Mel Gibson, koji osim sa ženama ima problem i sa cigaretama i alkoholom.

– Volim cigarete. Uživam u malim nikotinskim pauzama. Cigarete su mi trenutno jedini porok, pošto je moja borba sa alkoholom okončana. Pravio sam mnogo grešaka u životu. Bio sam poročan… Povređivao sam sebe i druge, sada je vreme da probam da se iskupim – kaže Gibson.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mel Gibson: Ne mislim se više ženiti!

Mel Gibson sa novom devojkom na crvenom tepihu!

Mel Gibson postao tata po osmi put!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Mel Gibson: Kriv sam za raspad svog braka”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump