Milorad Čavić ima novu devojku!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Milorad Čavić ima novu devojku!Najbolji srpski plivač Milorad Čavić (25) ponovno je zaljubljen!

Kako Kurir saznaje, njega je osvojila izvesna Vesna Babić (21), studentkinja druge godine PMF i manekenka iz

Beograda, sa kojom je proslavio dolazak 2010. godine.

Zaljubljeni par ispratio je staru godinu na Sajmu, uz Cecu Ražnatović i „Zvezde Granda“, sve vreme se grleći i držeći se ruke. U razmenjivanju nežnosti nisu im smetali ni brojni znatiželjnici, koji su ih fotografisali, ni radoznali pogledi prisutnih, koji su odmeravali Čavino novo pile.

– Popularni plivač bio je odlično raspoložen i čitave noći nije se odvajao od Vesne, koja je prosto blistala kraj njega. Atraktivna crnka razmenjivala je nežnosti s najpoželjnijim srpski neženjom, praveći zazubice ostalim devojkama u hali Beogradskog sajma. Tačno u ponoć pao je dug poljubac, a novopečeni golupčići otišli su sa slavlja, ruku pod ruku, negde oko tri ujutru – priča naš izvor koji se zatekao na slavlju.

Podsećanja radi, Milorad i Vesna upoznali su se sredinom decembra u beogradskom klubu „Noar“, neposredno nakon njegovog raskida s odbojkašicom Ivanom Đerisilo, o čemu je Kurir prvi pisao. Tada su razmenili brojeve telefona, a nakon nekoliko dana i započeli veoma intenzivnu emotivnu vezu, jer se svakodnevno viđaju i gotovo ne odvajaju jedno od drugog.

Tokom jučerašnjeg dana Milorad i Vesna nisu bili dostupni za komentar, a razlog za to je romantično putovanje van Srbije, na kojem će ostati sve do 10. januara, kada srpski plivač kreće sa treninzima u Italiji. Ostaje da vidimo da li će na Apenine putovati sam, ili zajedno s novom izabranicom.

izvor: Kurir-info.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milorad Čavić i Ivana Đerisilo nisu više u vezi

Milorad Čavić Novu godinu dočekao uz Cecu!

Ivana Đerisilo i Milorad Čavić ponovo zajedno!


Nema komentara na “Milorad Čavić ima novu devojku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump